De temperatuur stijgt in Theater De Spiegel!

De Chippendales komen naar Zwolle! Op woensdagavond 17 oktober laten de stoere, dansende en zingende spierbundels menig vrouwenhart op hol slaan met de theatertour “Feel The Heat 2007” in Theater De Spiegel.


Maar dat is niet alles: naast de Chippendales biedt Odeon De Spiegel theaters het publiek een uitdagende omlijsting aan. Van een demonstratie paaldansen tot een productpresentatie verzorgd door Christine Le Duc. Van nieuwe snufjes op cosmeticagebied, een kennismaking met hippe drankjes voor de eigentijdse vrouw tot op de foto met een Chippendale. Een complete avond uit met een spannend tintje!

 

Theatertour Chippendales in Theater De Spiegel

Op woensdag 17 oktober om 20.15 uur kunnen de bezoekers van Theater De Spiegel in Zwolle de hoed, handschoenen en warme jassen thuislaten bij de nieuwe show van de Chippendales. De temperatuur stijgt in de zaal tijdens het ‘Feel The Heat’ optreden van de Chippendales. De ondeugende charme van een student, een stoute fantasie over de buurman; dit sexy recept heeft de Chippendales tot het sterkste internationale merk gemaakt op het gebied van vrouwenentertainment. Wereldberoemd zijn ze, deze mannen. Voor veel vrouwen The Ultimate Girls Night Out.

Compleet avondje uit voor de vrouw
 
Odeon De Spiegel theaters maakt er samen met een aantal Zwolse ondernemers een compleet vrouwenavondje van. Rondom de voorstelling is er een demonstratie paaldansen door Judith Zunnebeld van Dancestyles in Zwolle. Christine Le Duc presenteert met een knipoog de leukste, vrouwvriendelijke speeltjes, gadgets en ondeugende cadeautjes. Parfumerie Douglas demonstreert diverse producten op cosmeticagebied. Club Koperen Kees laat de dames kennismaken met hippe vrouwendrankjes. En natuurlijk gaat geen dame met lege handen naar huis…

Kaarten reserveren? Kaarten voor de Chippendales zijn te reserveren via het bespreekbureau Odeon De Spiegel theater op werkdagen van 16.00 uur tot 21.00 uur. Telefonisch via 038 4 288 288 of door langs te komen bij Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14, Zwolle. Online via http://www.odeondespiegel.nl. .

 

Artikel delen:

Reageer