Aanhouding na mishandeling

Zwolle – De politie heeft op zaterdag 23 mei rond 00.20 uur een 21-jarige jongen uit IJsselmuiden aangehouden voor mishandeling van een 22-jarige Zwollenaar kort daarvoor.

politienieuws.jpg 

De twee waren elkaar tegengekomen op een feestje in een woning in de wijk Diezerpoort in Zwolle en hadden ruzie gekregen. Onderzoek moet uitwijzen waar die ruzie over ging; in ieder geval zou de verdachte (die kennelijk de nodige alcohol op had) een kopstoot hebben uitgedeeld aan het slachtoffer, waardoor deze gewond raakte. Het slachtoffer ging op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. In Zwolle zuid werd ook al iemand gewond Zaterdag avond, een groepje pubers met ‘eén meisje erbij, bekenden in de buurt vonden het nodig om op de berg in het park te gaan zuipen, en om daarna met bierflessen naar de scouting groep te gaan gooien… met een kapotte bier fles, één scout raakte gewond aan zijn hand, de politie werd gebeld…verder niet meer gehoord..vermoedelijk zelfde groepje dat laatst op het terrain van de IJsselcentrale rond sloop 🙁


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.