Ernstig letsel bij ongeval in Zwolle Zuid

Zwolle – Zaterdagavond tegen 22.30 uur vond er een ernstig ongeval plaats op de kruising Oldeneelallee/Marsweg. Twee bestuurders van brommers reden samen richting de kruising. Eén van beiden kwam echter niet mee. De andere bestuurder van de brommer reed terug, toen was het ongeval al gebeurd.

https://youtu.be/UivARoCQi8Q 

Een motorrijder komende vanuit de richting Zwolle-Zuid en heeft de brommer vol in zijn linkerzijde geraakt. Hierdoor zijn beide bestuurders gelanceerd. Beiden raakten gewond, één persoon is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. Bij het onderzoek zijn er nieuwe technieken gebruikt voor het veiligstelling van sporen. De Oldeneelallee werd om 03.00 uur weer vrijgegeven.

 150523_ongeval_oldeneelallee_11.jpg

150524_ongeval_oldeneelallee_12.jpg

150524_ongeval_oldeneelallee_13.jpg

150523_ongeval_oldeneelallee_10.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Twee bestuurders van brommers reden samen richting de kruising. Eén van beiden kwam echter niet mee. De andere bestuurder van de brommer reed terug, toen was het ongeval al gebeurd.

    Vreemde tekst: het klinkt als een soort puzzel.


    ⚠️ Meld

  2. Het leest als het verhaal van een getuige, van de vriend van de jongen op de brommer. samen op pad en er opeens achterkomen dat je je vriend mist. Terugrijden en tot de ontdekking komen dat je vriend een ernstig ongeluk heeft gehad.
    Vreselijk. Ik hoop dat de slachtoffers snel opknappen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.