Zwolse Ine Timmerman niet in de prijzen

Zwolle – Het is de Zwolse Ine Timmerman afgelopen zaterdag tijdens de Miss Benelux verkiezingen in Oostende ( België ) niet gelukt om Miss Benelux te worden. Van de 40 finalisten werd de 18 jarige Barbara Vanden Bussche uit België verkozen tot Miss Benelux.

Na het openingsvuurwerk en een voorstelronde moest de 23 jarige Zwolse schone tijdens de sfeervolle gala-avond vervolgens uitkomen met: bikini en badpak, avondkledij en bruidsjurk. Na de daarop volgende rondes kon Ine de jury en publiek niet genoeg imponeren om tot de miss verkozen te worden. Na de publieke stemming viel de eer uiteindelijk dus aan Barbara Vanden Bussche uit België. In de aanloop naar de miss verkiezing voerde Ine campagne voor Stichting KiKa, Kinderen Kankervrij, d.m.v. chocolade verkoop. Hiermee haalde zij in totaal 15000 euro binnen voor KiKa.

In 2009 is er weer een Benelux verkiezing, de Zwolse dames kunnen zich vanaf nu inschrijven: http://www.missbenelux.eu/nl/inschrijvingen.asp

In een reactie schreef Ine: ‘Inmiddels is de finale achter de rug en ik heb er een onbeschrijflijk mooie ervaring bij. De spetterende finale was voor mij ontzettend leuk om te doen, de dansjes en verschillende onderdelen deed ik met het grootste plezier!! Ik was ook niet zenuwachtig, waarschijnlijk omdat ik niet zo bezig was met winnen…

Ik heb nergens spijt van, maar ik ben er achter gekomen dat het miss-leven niks voor mij is!
Toch ben ik erg blij met de dingen die ik heb kunnen doen voor KiKa, de intensieve, spannende en leuke gebeurtenissen die ik heb meegemaakt en uiteraard de nieuwe mensen die ik heb leren kennen. Dat maakte alles voor mij erg waardevol.

Als laatste, maar niet als minste, wil ik de mensen bedanken die mij gesteund hebben. Mijn familie, vrienden, kennissen, de verschillende media, de organisaties/instellingen die me hebben geholpen, alle mensen die ik heb leren kennen, en mijn sponsor Living Nature. Zonder jullie had ik dit allemaal niet gered!! Alle mensen die geld hebben gegeven voor KiKa, HARTstikke bedankt”

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer