Het weer: mix van zon en wolkenvelden

Zwolle – Dinsdag blijft het droog en wisselen zonnige momenten en wolkenvelden elkaar af. De noordwestenwind is zwak tot matig van kracht en overdag komen de maxima uit tussen 14 en 16 graden.

25-05-2015_weerfoto_assendorp.jpg

Assendorp 

Woensdag bepalen wolkenvelden het weerbeeld en is er weinig kans op zonneschijn. Plaatselijk kan er nog een enkel regenbuitje vallen. De wind draait van westelijke richting naar zuidwestelijke richting en is zwak tot matig van kracht, kracht 2 tot 3. Het wordt overdag circa 16 graden. Donderdagochtend is het al bewolkt en komt een regengebied onze kant op waaruit enige tijd regen valt. Bij een meest matige west- tot zuidwestelijke wind wordt het 15 á 16 graden.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Wat ik me nou afvraag is van welke kant deze mooie foto met de markante Jozefkerktoren is genomen. Ik weet wel dat de kant met de 2 nisjes bovenin aan de kant van de Assendorperstraat staat, dan wel aan de kant van de Goudsbloemstraat.


    ⚠️ Meld

  2. Assendorp blijft een intrigerende wijk…hebben ze ook de Jeruzalemkerk nog. Is die nog in gebruik?
    Veel boeiende studenten, kapper Frans, De Singel, Dat uber artistieke plein; met “het podium van Zwolle”, Eureka en die buurtgelegenheid.

    en…en……..maar mischien vind ik stiekum De Pierik toch nog intrigerender.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.