Programma Zwolle Unlimited bekend

Zwolle – Zwolle Unlimited is dit jaar weer te vinden in de binnenstad van Zwolle op 5, 6 en 7 juni en de programmering is bekend! Smullen op het Smulerf, alles om je heen vergeten omdat je helemaal opgaat in het verhaal van de verteller. In een deuk liggen om een straattheaterartiest die het publiek voor de gek houdt. Of juist ontroerd raken van alle mooie liedjes die de singer-songwriters zingen en misschien wel lekker snuffelen op de boekenmarkt op zondag. Het kan allemaal tijdens Zwolle Unlimited. Een mix van veel verschillende, gezellige, mooie, grappige en boeiende acts waarbij de stad samengebracht wordt tot een grote culturele eenheid voor jong en oud.

zwolleunlimited20140531-4.jpg

Bij de programmering van Zwolle Unlimited voor dit jaar komen grote namen voorbij zoals Circus Ronaldo, Factoria Circular, Rico & Typhoon, Tim Knol, Esther Groenenberg, Jan Blake en Daniel Morden. Dit is natuurlijk niet de hele programmering van dat weekend, deze kun je vinden op de website.

Beleving bij het Smulerf
Een element dat dit jaar nieuw is bij Zwolle Unlimited is het eerder genoemde Smulerf. Op het Smulerf kan men genieten van o.a. heerlijke biologische frieten van de Frietfiets en van een varkentje aan het spit. Aanschouw zelf hoe de IJsacademie ijsjes maakt van vloeibare stikstof of neem een visje uit de rookton. Dit is niet alleen erg leuk en lekker maar ook nog eens helemaal biologisch. Dé plek om onder het genot van een hapje en/of drankje even alle indrukken van het festival op je in te laten werken.

Highlights
Voor kinderen is een speciale plek gecreëerd waarbij allemaal leuke activiteiten te doen zijn zoals bamboestiek, percussie workshops en voorstellingen van bijvoorbeeld Hakim, bekend van zijn rol in Sesamstraat. Verder wordt er op de donderdag voor het festival druk gedebatteerd in het Strobalentheater bij een debat over geluidsoverlast die de Partij van Cultuur heeft georganiseerd. Hieraan kan iedereen meedoen. Laat op de zaterdagavond is er een nachtvoorstelling, ook in het Strobalentheater. Luisteren naar een oerverhaal over angst, geweld en verzet, een sterk verhaal met een actuele betekenis. Een breed scala aan activiteiten en voorstellingen op Zwolle Unlimited waarbij er voor ieder wat te vinden is.

Artikel delen: