Vakantiereparaties centraal tijdens Repair Café

Zwolle – Staat uw caravan ook al voor de deur, of ligt uw tent al in de gang? Slaan de vakantiekriebels weer toe? Misschien ontdekt u wel kampeerspullen die kapot zijn. Koelt uw elektrisch koelbox niet, zit er een poot los van de campingtafel, doet de waterkoker het niet meer, zijn de zoompjes uit de caravangordijnen? Weggooien?? Mooi niet!! Repair Café helpt bij het repareren van die spullen zodat u het langer kunt gebruiken. Scheelt in de portemonnee en grondstoffen. 

repair_cafe_30_mei_2015.jpg 

Op zaterdag 30 mei  is de volgende Repair Café in Stadshagen. Kapotte materialen worden gerepareerd. Op deze zaterdag staat het repareren van kampeerspullen centraal. Reparatie is vaak nog best te doen en kost (afhankelijk van de schade) niet al te veel tijd. De meeste schades kunnen ze direct herstellen en u kijkt mee of gaat zelf met hulp van de vrijwilligers aan de gang gaan.

Elke laatste zaterdag van de maand is er een Repair Café in gebouw Werkeren tussen 10.00 en 14.00 uur aan de Werkerlaan 154 in Stadshagen. Er zijn geen kosten aan de reparatie verbonden. Een eigen bijdrage wordt wel op prijs gesteld.

Info via repaircafestadshagen@gmail.com of de Facebookpagina van Repair Café Stadshagen.

Artikel delen: