Recordaantal spelers G-voetbal toernooi HTC

Zwolle – Op zaterdag 6 juni a.s. wordt op het sportcomplex van voetbalvereniging HTC in Zwolle een groot landelijk veldvoetbaltoernooi georganiseerd voor voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het toernooi wordt georganiseerd door HTC en WRZV De Boog.

g-voetbal.jpg 

Het Conrad Cateringtoernooi, voorheen Swollenaertoernooi, bleek de afgelopen jaren een groot succes te zijn. Aan het G-voetbal toernooi nemen maar liefst 44 teams (absoluut record) deel uit o.a. Apeldoorn, Arnhem, Dronten, Meppel, Kampen, Nijmegen, Urk, Harderwijk, Friesland, Steenwijk, Nunspeet en uiteraard Zwolle. Zwolle is vertegenwoordigd door De Bengels, Swolse kids, De Twijn, De Driemaster, Meekelenkamp, Rontex, HTC en Gait Rigterboys. Van de deelnemende teams bestaat het grootste gedeelte uit jeugdspelers. Bij het bijzondere voetbaltoernooi is naast het voetballen het randprogramma even belangrijk.

De teams mogen uiteraard weer strafschoppen schieten op de doelmannen van HTC. In de middagpauze, wanneer de spelers zich te goed doen aan de gratis verstrekte lunchpakketten, zal Harm Wolters de stemming nog verder weten op te voeren. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur op het sportcomplex van HTC en de prijsuitreiking is vanaf 15.00 uur.

Artikel delen: