PEC Zwolle toont interesse voor Jürgen Locadia

Zwolle – PEC Zwolle heeft interesse voor PSV voetballer Jürgen Locadia. De spits is volgens weekblad Voetbal International op huurbasis welkom het team van trainer Ron Jans.

Technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigt de interesse en wil de wens spoedig kenbaar maken bij PSV. De vraag is of de 21-jarige Locadia te verleiden is tot een overstap naar Zwolle. ‘Je weet het nooit’, zegt Nijkamp. ‘Zulke jongens kunnen bij ons perfect een jaar rijpen en zich 34 wedstrijden lang ontwikkelen in de spits, in een omgeving met een goede trainer en een goed team. En daarna prima terugkeren naar Eindhoven.’  Nijkamp probeert ook doelman Warner Hahn een jaar extra bij PEC Zwolle te stallen. Met de leiding van Ajax gaat Nijkamp in gesprek over de toekomst van Sheraldo Becker, de buitenspeler die in de winterstop op huurbasis naar Zwolole kwam. De twintigjarige Amsterdammer was bij PEC Zwolle niet zeker van een basisplaats, maar blijft welkom in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 57
 1. Warner Hahn zeker… die moet blijven…..maar die Lokadia??? OP basis waarvan is dat de juiste speller voor PEC ???Omdat hij af en toe bij PSV mocht invallen??


  ⚠️ Meld

 2. Nou noem jij eens iemand op dan,waarvan jij
  denkt dat hij naar zwolle kan..
  ik hoop dat hahn nog even kan blijven,
  sheraldo becker mag ik ook graag zien voetballen,
  maar die lukoki mag van mij wel gaan.
  Hij heeft veel snelheid, maar daar houd het dan ook mee op. Ik zag job van der linden van gae wel zitten..maar
  die gaat al weg geloof ik.
  Locadia vind ik ook wel wat voor zwolle trouwens hoor..
  we wachtten af…  ⚠️ Meld

 3. Lukoki was in de laatste wedstrijden wel weer een beetje in vorm. Denk dat hij zich nog wel verder kan ontwikkelen.


  ⚠️ Meld

 4. Ik denk en hoop dat Jody Lukoki zich inderdaad nog verder gaat ontwikkelen, maar dit seizoen was het helaas te vaak Jody Luktooknie.


  ⚠️ Meld

 5. Br, voor jou is Luuk de Jong de enigste optie? Die speelt wel altijd. Alle ploegen (top) hebben problemen met spitsen behalve PSV, dus de optie Locadia is volgens mij nog niet zo verkeerd. tenminste zo zie ik het.


  ⚠️ Meld

 6. Bericht door 1stejohn, op 27 mei 2015 14:46
  Lukoki was in de laatste wedstrijden wel weer een beetje in vorm. Denk dat hij zich nog wel verder kan ontwikkelen.

  Dit artikel gaat over Locadia van P$V.


  ⚠️ Meld

 7. Locadia is denk ik een prima spits voor Zwolle. De top kan hij niet aan, maar alle clubs onder de top zullen blij zijn met zo’n spits.


  ⚠️ Meld

 8. Maar wat hebben we dan aan een spits die niet beter is dan de spits die weg gaat???
  De ambities moeten met elke jaar meer/beter zijn bij PEC, vind ik..
  Er zijn mensen bij PEC werkzaam die ervoor moeten zorgen die daarvoor aangesteld zijn,maar als je Lokadia’s of soortgelijke spellers laat naar PEC komen vraag ik me af of PEC met een plaats tussen 9-14 tevreden is…Ik niet..
  Ik vind dat er beter gescout moet worden, dat er wat meer geïnvesteerd mag worden iedereen loopt te schreeuwen::
  WE gaan Europa in!!
  maar als er geen goede spelers komen gaan we neregns geen maar blijven elke jaar tegen NAC en NEC voetbalen..


  ⚠️ Meld

 9. Ja inderdaad, na het lezen van de reactie van br weet ik niet of hij nog verward is van de prestaties van PEC of dat dit gewoon een verward stukje is, ik hoop het eerste ! Ik denk dat met de scouting niks mis is.>:(


  ⚠️ Meld

 10. Alle waar naar zijn geld en goede spitsen zijn schaars. Daar hebben alle Nederlandse clubs mee te maken en PEC beschikt nou niet over een grote zak met geld.

  Als je Locadia kunt halen en je geeft hem minuten en vertrouwen, dan lijkt me dat helemaal geen slechte keuze. Hij zit al lang bij PSV en daar zien ze het toch in hem. Laat het er dan maar bij PEC uit komen 🙂


  ⚠️ Meld

 11. @Br heeft het te hoog in z’n bol. Volgend jaar moeten we blij zijn als we geen degradatieproblemen hebben en spelen tussen plek 8 en 14. Een speler als Locadia kan er voor Zwolle echt wel 15 binnen schieten en koppen. En met Hahn en Becker en misschien Necid of Nijland er bij en Drost of Saymak hebben we een aardige ploeg staan.


  ⚠️ Meld

 12. MOOI!

  De selectie van de Zwolse club zit op Mallorca en middenvelder Jesper Drost zette een foto op Instagram met een sjaal van Go Ahead Eagles en de spelers dronken daarbij een flesje Jupiler.

  Wel jammer dat die 400-jaar ouwe brouwert uit Overijssel, die met die magische beugel…

  Schijnbaar (nog?) geen voet aan de grond heeft gekregen op
  Mallorca.


  ⚠️ Meld

 13. SUPER. Mallorca!!! Daar waar de Iegels het fantastische vorige seizoen gevierd hebben. Op kosten van de sponsors. Het kan verkeren ;D


  ⚠️ Meld

 14. De selectie van de Zwolse club zit op Mallorca en middenvelder Jesper Drost zette een foto op Instagram met een sjaal van Go Ahead Eagles en de spelers dronken daarbij een flesje Jupiler.

  Lachen met die Drost. Ben blij dat hij redelijk kan voetballen, want het is toch wel een van de domste spelers uit de selectie.


  ⚠️ Meld

 15. Het is heel simpel; PEC heeft geen geld, zit niet voor niets in Categorie 1 bij de KNVB. Dan is creatief proberen goede spelers te huren de enige optie. Structureel de selectie versterken zit er om die reden ook niet in. Daarnaast zal PEC echt het grote geld niet vangen voor spelers als Saymak (moet weg, want anders loopt hij in 2016 gratis en voor niets de deur uit), Drost, Brama en wellicht ook Riedstra. Tel uit je winst en dan durft dhr. Visser nog over uitbreiding van het stadion te praten, terwijl de club nagenoeg platzak is. Je moet het maar durven. Locadia zou een mooie optie zijn voor komend seizoen, net als Hanh.


  ⚠️ Meld

 16. @RObot: waar leidt je eigenlijk vanaf dat ik het moeilijk zou vinden om naar een succesvol dom persoon te kijken? Als iemand ergens echt goed in is (muziek, sport), maar niet te slim vind ik dat juist prachtig! Mooi om te zien dat iemand dan ergens in uitblinkt. Misschien is dat het een beetje met Jesper Drost: niet te slim, en ook niet echt bijzonder succesvol in voetbal, want dan speelde hij niet bij PEC.
  O ja, ik vind het moeilijker om me niet te ergeren aan domme personen die domme vragen stellen.


  ⚠️ Meld

 17. @Ed, het is gewoon een vraag. Je reactie komt bij mij namelijk over als sarcasme. Zie niet waarom jij de behoefte voelt om Drost zijn intelligentie hier te benoemen op een negatieve manier (met uiteindelijke positieve bedoeling). Ik ga er even van uit dat je Drost op persoonlijk niveau redelijk kent en je conclusie niet is gebaseerd op wat persberichten en interviews.

  Goed, misschien ben ik wel te dom om je berichten te snappen. Misschien ben ik wel Drost…


  ⚠️ Meld

 18. @Leonardo, op zich kan zo’n verbouwing prima gefinancierd worden door externe partijen en hoeft het niet direct uit eigen portemonnee betaald te worden. Daar is ook geen geld voor. Je zou bijvoorbeeld een percentage van de kaartverkoop kunnen afstaan voor een x aantal jaar. Vraag is dan wel of je op lange termijn duurder of goedkoper uit bent.

  Volgende week, of de week daarop, zou meer duidelijkheid komen met betrekking tot de verbouwing.


  ⚠️ Meld

 19. JesperD; Ik woon in Zwolle en wanneer ik kan support ik je club ook, trieste en domme reactie van je. Ik schets alleen een realistisch beeld van de financiële situatie bij je club.


  ⚠️ Meld

 20. Ik ben het met Ed eens dat die foto vanuit Mallorca dom, onnodig provocerend en vooral misplaatst arrogant is. PEC heeft een goed seizoen gedraaid, maar NIETS gewonnen. En dat het komend seizoen geen derby kan spelen tegen Go Ahead kan spelen is gewoon jammer. Derby’s maken het voetbal juist leuk, alleen kan dat opgefokte gedoe over en weer mij gestolen worden.


  ⚠️ Meld

 21. Oneens

  dom, onnodig provocerend en vooral misplaatst arrogant

  Wel lullig dat ze afgelopen seizoen maar liefst 6 punten in de Koekstad hebben gelaten. Dat dan weer wel.


  ⚠️ Meld

 22. eens dat die foto vanuit Mallorca dom, onnodig provocerend en vooral misplaatst arrogant is. PEC heeft een goed seizoen gedraaid, maar NIETS gewonnen.

  Verwachten dat een club met een begroting als PEC iets (wat?) moet winnen, over de eigenschap ‘dom’ gesproken….

  Gezien de begroting en doelstelling heeft PEC wel degelijk ‘iets’ gewonnen, namelijk boven verwachting gepresteerd. Dit een tegenstelling tot de koekhappers die hun plaatsje op het hoogste niveau hebben verloren 😀

  Derby’s maken het voetbal juist leuk

  Derby’s zijn ook leuk, juist doordat de clubs, spelers en supporters elkaar constant lopen te jennen. De IJsselderby is al jaren dood, doordat beide clubs (maar PEC in het bijzonder, helaas) de laatste jaren teveel flapdrollen zoals jij aan hebben getrokken die iedere uiting van derby-gevoel afkeuren.

  Ik ben er niet rouwig om dat er even geen IJsselderby is. Over een jaartje of 10 misschien weer eens, hopelijk is het dan wel weer een speciale wedstrijd. Tot die tijd uiteraard wel regelmatig inpeperen op welke plek het kleinste clubje van Overijssel staat 8)


  ⚠️ Meld

 23. Bigge, jij hebt mij nergens kunnen betrappen op de mening dat ik vind dat PEC iets MOEST winnen afgelopen seizoen. Om een aantal redenen ben ik bij lange na niet in staat om iedere 14 dagen wedstrijden van PEC bij te wonen. Een seizoenkaart aanschaffen zou om die reden zonde van het geld zijn. Ik vind het buitengewoon knap wat PEC de laatste jaren presteert, met verzorgd en aanvallend voetbal. De laatste wedstrijd van afgelopen seizoen, tegen Feyenoord, was daar een mooi voorbeeld van. Echter, de bekerfinale werd verloren, net als de play-offs, feitelijk is het zo dat dat jammer is, want PEC had wat extra inkomsten prima kunnen gebruiken. Meer zeg ik niet en ik keur iedere uiting van het derby-gevoel helemaal niet af. Je doet allemaal aannames die nergens op gebaseerd zijn en begrijpend lezen is voor jou ook nogal ingewikkeld.


  ⚠️ Meld

 24. @Leonardo, vind dat bigge op zich wel een punt heeft mbt derby. Je vindt de derby-sfeer mooi maar keurt een dergelijke actie van Drost af. Het zijn juist dit soort acties die zorgen voor de spanningen die uiteindelijk leiden tot een fanatieke sfeer tussen beide clubs. Het derby gevoel. Denk dat het lastig is om zo’n sfeer te creëren met politiek correct gedrag.


  ⚠️ Meld

 25. Meer zeg ik niet en ik keur iedere uiting van het derby-gevoel helemaal niet af.

  Waarom noem je dan juist de ludieke actie van de spelers ‘dom’, ‘onnodig provocerend’ en ‘misplaatst arrogant’? Hierbij geef je mij toch wel het idee dat je zo’n onschuldige actie afkeur…  ⚠️ Meld

 26. Ik keur die foto af ja, omdat arrogantie niet bij een club als PEC Zwolle past. Heeft PEC niet nodig en respect voor je tegenstander hoort ook bij sport, haat en minachting niet.


  ⚠️ Meld

 27. Je mag alles vinden Dick. Haat en minachting zijn rond de IJsselderby helaas schering en inslag. Deze foto is op z’n minst respectloos.


  ⚠️ Meld

 28. De een vindt het respectloos de ander vindt het humor. Ik behoor tot de laatste caterogie. Trouwens ik vind het nog een vrij milde vorm van humor:)


  ⚠️ Meld

 29. Leonardo, ze zijn enkel gedegradeerd ze blijven nog gewoon bestaan dus ik snap niet zo goed waarom dit zo erg is in jouw ogen. Krijg bijna het gevoel dat we van jou medelijden moeten hebben met die koekebakkers…


  ⚠️ Meld

 30. Waarom lees ik reacties dat we dit seizoen niks hebben gewonnen? We hebben de JC Schaal gewonnen.

  Waarom lees ik dat als we niks hadden gewonnen, we een mislukt seizoen zouden hebben gehad? We hebben het ene historische record na het andere historische record verbroken, hebben een historische eindnotering en een Europees debuut achter de rug. Als je dan nog ontevreden bent, doe dan ff een reality check of werk aan je historisch besef.

  Volgend seizoen kan wel eens minder aan het verwachtingspatroon gaan voldoen dat sinds de promotie op het veld qua spel en resultaten is gecreëerd, staan we dan nog achter de club?

  In sportieve zin mogen we sinds de terugkeer in de Eredivisie onze handen meer dan dichtknijpen.

  En wat de foto betreft: ik had liever gehad dat onze spelers op het veld een lange neus hadden gemaakt naar de aartsrivaal dan met een vakantiepica.  ⚠️ Meld

 31. Leonardo, je vind hem niet grappig. Prima, verschil moet er zijn anders leven we in een saai politiek correct wereldje. Maar waarom dan zo overdrijven met woorden als: dom, onnodig provocerend, misplaatst arrogant, respectloos, haat, minachting.

  mug -> olifant


  ⚠️ Meld

 32. Ik deel de mening van Leonardo en Elrey grotendeels. Vind die foto meer flauw dan grappig. De lading komt doordat het de spelers die zich verkneukelen om de degradatie van GAE. Politiek correct of niet, dat vind ik ook een beetje raar. Dit zijn plagerijen die tussen supporters thuishoren en niet tussen mensen met dezelfde baan bij een ander bedrijf. Niet chic.

  De laatste 4 woorden van deze tweet van een GAE-supporter verwoord het goed evenals het sarkastische eerste woord.

  22 uur Bart de Haan @bartlecoq Stijlvol. De spelers van een cat-1 club uit Overijssel met kunstgras waar we 2x van wonnen, pissen op een graf.  ⚠️ Meld

 33. Okee @Elrey:
  We hebben n fantastische 2 jaar gehad, trots op pec.

  Dat t volgend(e) j(a)ar(en) ietwat minder zal worden, hoop t niet, maar zou kunnen
  cat 1, sterkhouders verdwijnen en die 6e plek, jc en beker kan je van pec niet ieder seizoen verwachten

  Pec staat meer op de voetbalkaart dan ooit, dus
  Weet pec weer leuke spelers binnen te hengelen,
  Gehuurd zoals locadia of necid, plus hahn, becker
  Gekocht janssen plus pedro


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.