PEC Zwolle Street League klaar voor finale

Zwolle – De jongeren van PEC Zwolle Street League kijken met spanning uit naar de laatste speeldag van het seizoen 2014–2015. Op vrijdag 29 mei vindt op het Stadionplein bij het PEC Zwolle stadion de finaleronde plaats.  

Niet alleen op het  veld, ook er naast leveren de jongeren het gehele seizoen al een felle strijd om het kampioenschap. Door wedstrijden te winnen en Fair-Play te spelen, hebben ze ‘Like en Dislike’ punten kunnen verdienen voor het algemeen klassement. Minstens zo belangrijk zijn de extra Likes, te behalen door het uitvoeren van buurtbijdragen en het bijwonen van de thema avonden. Al deze punten tellen mee voor de totaalscore in het klassement. De strijd om de titel is nog lang niet beslist,  want ook op de laatste speeldag kunnen de teams nog Likes verdienen. 

Tijdens de finale dag worden naast de bekers diverse leuke prijzen uitgereikt aan de deelnemers. Het kampioensteam  van de PEC Zwolle Street League gaat naar de openingswedstrijd (seizoen 2015/2016) van PEC Zwolle en loopt dan een ereronde langs het veld! Ook voor de teams die als 2e en 3e eindigen, staat er een prijs klaar. En het team met het hoogste aantal behaalde Likes uit de buurtbijdragen wint eveneens een prijs

Met de finalewedstrijden op één locatie zorgen de supporters ongetwijfeld voor een geweldige sfeer! Om 17.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal , waarna alle teams in actie komen tot 19.30 uur. Om 19.45 uur is de winnaar van PEC Zwolle Street League seizoen 2014/2015 bekend. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van deze spannende strijd.

Artikel delen: