Tandemtocht, koeknuffelen en blind dineren

Zwolle – Ook dit jaar organiseert JCI Zwolle (voorheen Junior Kamer) een mooie fietstocht voor cliënten van Bartiméus en andere belangstellenden. Op zaterdag 30 mei gaat de route langs de Vecht en door de bosrijke omgeving van Zwolle. Tussendoor wordt het fietsen afgewisseld met een activiteit en als afsluiting is er ‘Blind dineren’.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de aanvang dit jaar om 14.00 uur bij Bartiméus in Zwolle. De groep vertrekt om 14.30 uur op de tandemfiets. Halverwege de tocht is er ‘Koeknuffelen’ op de boerderij van de familie Wennemars en tot slot is er ‘Blind dineren’ bij Urbana in Zwolle. Om circa 19.00 uur is het programma afgelopen. Deelname aan de fietstocht is gratis. De kosten voor het ‘Blind dineren’ zijn voor eigen rekening (ongeveer euro 25,- p.p.).

 
Opgave is noodzakelijk en Vol = Vol. Heeft u een visuele beperking en wilt u ook meefietsen (achter)op de tandem? Stuur dan een e-mail naar lbloo@bartimeus.nl (Loes Bloo). Bij slechte weersvoorspelling kan de tocht worden geannuleerd.
 
Locatie: 
Bartiméus
Dokter Hengeveldweg 2 (gebouw Hengeveldcollege)
8025 AK Zwolle
Telefoon 038 – 456 07 00
Artikel delen:
Reacties 3
 1. Geachte heer,

  In Amersfoort wordt er al 40 jaar lang een Tandemtocht voor Visueel gehandicapten georganiseerd. Echter, het afgelopen jaar voor de laatste maal omdat de organisatoren ook een jaartje ouder zijn geworden en er een punt achter hebben gezet.
  Nu heeft een aantal enthousiaste vrijwilligers het initiatief genomen voor een doorstart. De nieuwe stichting heet Tandemtocht Keistad en in 2016 zal de Tandemtocht op 28 Mei plaatsvinden.
  Ik heb gezien dat u uw tandemtocht in 2015 op 30 Mei hebt georganiseerd en ik hoop dat u ook volgend jaar een dergelijke tocht wilt organiseren maar bij voorkeur dus niet op 28 Mei.
  Ik dank u zeer voor uw medewerking,

  Met vriendelijke groeten,

  Martin Wubbe
  Voorzitter van de stichting Tandemtocht Keistad i.o.
  Leonardo da Vincistraat 3
  3822 EH Amersfoort
  Tel.nr. 033-4572038 of 06 21205189.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.