Uniek evenement van LEGO® in herfstvakantie

In de herfstvakantie wordt de IJsselhallen in Zwolle omgetoverd tot een uniek LEGO paradijs, waar voor jong en oud van alles te ontdekken valt. Van donderdag 18 tot en met dinsdag 23 oktober is er een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Het grootste kindvriendelijke evenement van Nederland bundelt onder meer prachtige bouwwerken, de gelegenheid om zelf te bouwen en een muzikale show van kinderzender JETIX met onder andere Jeckyll & Hyde.

Naar verwachting trekt het evenement dit jaar 55.000 bezoekers.Omdat het evenement ieder jaar uitverkocht is, verwacht de organisatie dat er weer een run op tickets zal losbarsten. “Mensen die verzekerd willen zijn van een kaartje doen er verstandig aan deze zo snel mogelijk te kopen, om teleurstelling te voorkomen” aldus organisator Martine Vernooij.   . “Maandag 22 oktober is inmiddels al uitverkocht en voor zondag 21 oktober zijn nog enkele kaarten beschikbaar.  Indien de kaarten bij Intertoys uitverkocht zijn, kunnen de consumenten het nog via Internet proberen”.

Het speelgoed LEGO bestaat dit jaar 50 jaar in Nederland en dat wordt spectaculair gevierd tijdens LEGO WORLD. De locatie wordt omgetoverd tot een enorm LEGO paradijs met spannende activiteiten, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen. Natuurlijk ontbreken de prachtige en imposante bouwwerken van vereniging De Bouwsteen niet!

Ook dit jaar staat er een dynamische artiestenshow van kindertelevisiezender JETIX op het programma. Kinderen kunnen hier volop meezingen en dansen op de laatste hits van o.a, Jeckyll & Hyde, Djumbo, Gebroeders Ko, Tess en XYP.

LEGO WORLD is geopend van donderdag 18 oktober tot en met dinsdag 23 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 15,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys en via www.legoworld.nl.

Artikel delen:

Reageer