CSV’28 organiseert 35ste Olde Zakk’n Toernooi

Zwolle – Op zaterdag 6 juni a.s. vind de 35ste editie plaats van het Olde Zakk’n Toernooi. Naast CSV’28 zijn ook Be Quick ’28, HTC, Dieze West, PEC Zwolle, SV Zwolle, Zwolsche Boys en ZAC opnieuw van de partij. De 35ste editie wordt ook dit jaar weer gespeeld op sportpark De Verbinding in Stadshagen. 

Het voetbaltoernooi van CSV ’28 is in 1979 bedacht door wijlen Gerard Schutte en groeide daarna uit tot een jaarlijkse traditie. Voetballers van 35 jaar en ouder trekken nog eenmaal hun voetbaltenue aan, om zo met oude collega’s de strijd aan te gaan. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld en de ploegen spelen 7 tegen 7. Alle wedstrijden staan onder leiding van KNVB de scheidsrechters: Gerrit Nibourg, Erik Goebels, Bert Zieleman en Hans Westerhof. Rondom de wedstrijden is er veel ruimte voor ontmoeting waarbij een drankje, muziek van onze DJ en de haringkar niet zullen ontbreken. De prijsuitreiking rond de klok van 17.30 uur zal worden omlijst met muziek van: "Andersdannormaal".

Voorafgaand aan het toernooi spelen de MINI’s van CSV’28 in de ochtend hun eigen toernooi. 

De oud-voetballers zijn op 6 juni vanaf 12.30 uur te bewonderen op het sportpark van CSV’28. Kom gerust een kijkje nemen.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Er moet iemand zijn binnen de club die dat oppakt! Htc komt met ongeveer 50 voetballiefhebbers er een gezellige dag van maken…


  ⚠️ Meld

 2. @ Dame, vrees dat de meeste veertigers in Westenholte en Stadshagen…de centen niet als eerste drive hebben 😮

  Zal wel iets met tijd en de levenspartner van doen hebben >:(>:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 3. Joris…de kaasmarktkoopman van de eeuw en ik hebben het herhaaldelijk geprobeerd. De Tuinders zijn ook gewoon opgericht door een oom van mijn moeder he 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.