Bordeaux Groen prolongeert titel zaalvoetbal

Zwolle – Het succesteam van Thomas Dekkers Bordeaux Groen is er wederom in geslaagd om voor de derde keer in successie het kampioenschap te kunnen vieren in de WRZV Zaalvoetbalcompetie. Het vriendenteam heeft ook afgelopen seizoen bewezen de sterkste te zijn in de hoofdklasse B van de woensdagavond.

In een leuk duel met een hoge amusementswaarde zette Poppe Advocatuur alles op alles, om het kampioensfeestje van Bordeaux Groen met minimaal een week uit stellen. Na een ruststand van 3-2 in het voordeel van de titelkandidaat wist Poppe nog keurig de gelijkmaker op het scorebord te krijgen en werd het toch nog even spannend. Uiteindelijk door mede goed keeperswerk van Lars Lammers en onbenutte kansen van Poppe Advocatuur wist Bordeaux Groen met 6-3 te winnen en konden zij na afloop de bloemen in ontvangst nemen.

Een spannend en vermakelijk duel was ook te zien tussen Blazende Veiligheid en Krijtje FC. Het team van de “spoorhazen” is nog volop in de race voor de 3e periode, maar had een zeer lastige avond tegen de routiniers van Krijtje FC. Opvallend was ook de rentree, na lang blessureleed, van routinier Arnie Pot. Samen met keeper Johan Kramer was Pot toch een van smaakmakers in het team met de witte tenues, wie de jonkies van Blazende Veiligheid in de 2e helft “het vuur aan de schenen wisten te leggen”. Uiteindelijk was dit niet genoeg en trok het team van Blazende Veiligheid met 5-4 aan het langste eind.  

In de top werd op de late avond ook nog een mooi duel uitgevochten tussen de hoogvliegers Vastgoed Dalfsen en FC Hummel. Een mooi duel wat zich in hoog tempo afspeelde. Vastgoed wist in de eerste helft een aantal persoonlijke fouten goed af te straffen. Na de rust zetten FC Hummel behoorlijk aan en wist uiteindelijk toch nog de gelijkmaker te noteren. Wellicht lag de oorzaak voor het gebrek aan scorend vermogen bij FC Hummel deze keer bij Ritchie Kartosonto, wie voor het eerst dit seizoen in een wedstrijd niet wist te scoren voor zijn team. 

Onderin wist Eco Groen belangrijke punten te pakken tegen degradant Ittersum door met 8-5 te winnen. Neptunes’12 wist knap onder aanvoering van Erwin Tulen de Belgische keizer met 8-6 te verslaan.

In de 2e klasse pakte AVC de koppositie door in een spannend duel het team van Roede Vooruit met 8-4 te verslaan. Iron Art won met 6-4 van Campingteam 3 en Ijsselhallen pakte drie punten tegen Univé Verzekeringen. All Stars wisten knap met 3-2 te winnen van The Black Ties. En wederom wist L&M Workwear te winnen en deze keer was Keijl Flevo Holland de dupe van de dadendrang van L&M.

Maandag 1 juni en woensdag 3 juni starten de wedstrijden om 18:30 uur. Voor meer informatie over uitslagen, standen en deelname kunt u onze website raadplegen www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen: