Knallen tijdens het hardste hardcore feest

Zaterdag 20 oktober is het weer tijd voor het snoeiharde Hardcore feest: Basskickers. Voor deze eerste editie van dit seizoen heeft Hedon weer z’n uiterste best gedaan om het crème de la crème uit Hardcore land achter haar draaitafels te krijgen. The Viper, Mad Dog en DJ Endymion komen samen met resident The Guardian het maximale uit de speakers knallen.

The Viper is inmiddels uitgeroepen tot een van Nederlands bekendste dj’s op het gebied van Hardcore en Early Rave. Zijn skills en zijn platenkeuze zorgde ervoor dat hij op grote evenementen als Mysteryland en Thunderdome heeft gestaan, maar in landen als Spanje, Italië, Zwitserland en zelfs de U.S.A. is hij ook zeer geliefd in de Hardcore Scène. Alle remmen gaan los met de Italiaanse Dj Mad Dog. Hij is voormalig lid van the Hardcore Terrorists, producer en geruchtmakend talent. Hij is onlangs verkozen tot El Presidente van het beruchte, grootse Hardcore Republic event in de Borchland hal te Amsterdam. 

Maar dat is nog niet alles, ook DJ Endymion zal deze avond extra grof geschut inzetten. Dit producer/dj-talent heeft op feesten gedraaid zoals A Nightmare in Rotterdam, Masters of Hardcore, Mysteryland, Defqon-1, Megarave, Hellraiser en Projecthardcore. Hij heeft een indrukwekkende internationale tour gedaan rondom steden als Los angeles, New York, Sydney, Barcelona, Oberhausen, Milan, noem maar op. Deze hardcore dj staat dan ook sinds 2001 actief onder het geroemde Hardcore label Enzyme records (in samenwerking met Ruffneck). Geen onbekende in de scène is The Guardian en met hem erbij is deze vet raggende line-up compleet. Basskickers zal deze avond zijn succesverhaal voortzetten, weet dus wat je kunt te verwachten!

Basskickers

Waar: Hedon

Wanneer: zaterdag 20 oktober

Open: 22:00 uur

Aanvang: 22:00 uur

Entree: 12,50 (exc. €1,- Servicekosten)

Leeftijd: 18+

 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Plato & VVV in Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl.

 

 

Artikel delen:

Reageer