30e editie Zwolse Penaltybokaal bij Be Quick ‘28

Zwolle – Op donderdag 28 mei 2015 werden bij Be Quick ’28 op een mooie voorjaarsavond de halve finales en de finale van de Zwolse Colijn & Partners Penaltybokaal 2015 gehouden. Be Quick ‘28 organiseert dit evenement ondertussen al 30 jaar en is er bijzonder trots op dat alle Zwolse voetbalverenigingen hier elk jaar weer aan deelnemen. 

 

penaltybokaal.jpg 

 

In de halve finales hebben in totaal 150 spelers van alle tien Zwolse voetbalverenigingen geprobeerd om bij de 5 beste D-, E- of F-penaltyschutters van Zwolle te behoren. De gevraagde keepers van alle Zwolse voetbalverenigingen hebben daarbij juist weer geprobeerd om de minste goals tegen te krijgen. Aangezien zowel de spelers als de keepers in de finale wilden komen, werd er een mooie strijd gevoerd met veel goed ingeschoten penalty’s en fantastische reddingen.

In de finale hebben de 5 beste spelers per leeftijdscategorie tegen de drie beste keepers de penalty’s geschoten. De winnaars van de Zwolse Colijn & Partners Penaltybokaal 2015 zijn:

 

D-pupillen: Can Torunlar Be Quick ‘28

E-pupillen: Merijn Slot CSV ‘28

F-pupillen:        Duncan Pannen WVF

Beste keeper:  Mark Schonewille v.v. Wijthmen

 

Volgend jaar organiseert Be Quick ’28 opnieuw de Zwolse Penaltybokaal. Dan zal wederom worden bekeken welke D-, E- en F-pupil het beste de penalty’s kan nemen en welke Zwolse amateurkeeper deze het beste tegen kan houden. 

Artikel delen: