Zwolse Chayah released haar EP

Zwolle – Op zondag 7 juni presenteert Chayah haar langverwachte EP From Dust To Dust in de kleine zaal van Hedon. Met haar EP, vertelt Chayah verhalen over de tegenstrijdigheden van het leven. Een persoonlijke zoektocht naar het volwassen worden. Ondersteund door een krachtige band heeft ze de afgelopen tijd de nodige optredens en voorprogrammaplekken zoals bij The Staves, Rachel Sermanni en The Veils op haar naam mogen zetten. De releaseshow in Hedon is gratis toegankelijk.

chayah.jpg 

From Dust to Dust  neemt je mee van eindigheid, tot de eeuwigheid, van bedrog naar haar duisternis, verlangend naar het licht. Herkenbaar, persoonlijk, intiem, spannend met een melancholische ondertoon. Daarnaast was ze te zien in het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. De support act van deze avond is YVI. Voor de EP- release van Chayah, zal de band van YVI thuis blijven en zal zanger Diederick Janszoon de liedjes in de puurste vorm ten gehore brengen: alleen met zijn gitaar.

Hedon Beurs

Chayah is één van de artiesten die de Hedon Beurs heeft. Met deze beurs voor bands / acts biedt het Zwolse poppodium een jaar lang ondersteuning aan artiesten die hierdoor net het laatste steuntje krijgen om zich verder te kunnen ontwikkelen. 

 

CHAYAH

Support: YVI

Locatie             : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer           : Zondag 07 juni
Open                : 20:00 uur        

Aanvang           : 20:30 uur

Entree              : Gratis

 

Artikel delen: