CSE biedt selectietraining wielrennen aan

Zwolle – Op donderdag 4 juni is er een selectietraining voor wielrennen op het CSE. Leerlingen die talent hebben voor wielrennen kunnen zich selecteren om onderwijs en topsport te volgen op het CSE.   

 

Oud-wielrenner en docent bewegingsonderwijs op het Thomas a Kempis College Bas Waaijer is betrokken bij de opzet van CSE Wielrennen. De selectietraining start om 16.00 uur en vindt plaats bij het CSE, Boerendanserdijk 2a 8024 AH in Zwolle (naast het stadion van PEC Zwolle). Vanaf volgend schooljaar biedt het Centre for Sports & Education (CSE) de sport wielrennen aan. Het CSE biedt talentvolle wielrenners de mogelijkheid om hun talent voor wielrennen te ontdekken en maximaal te ontplooien door het aanbieden van een programma dat sport en studie zo optimaal mogelijk verbindt.

Centre for Sports & Education
Wie naar school gaat en de ambitie én het talent heeft om als sporter te slagen is bij het Centre for Sports & Education (CSE) aan het enige juiste adres. Het CSE in Zwolle is de topsportopleiding en onderwijsinstelling in één. Op het CSE haalt ieder talent dagelijks het beste uit zichzelf, of het nu in de schoolbanken, op het veld, in de rijbaan of in de zaal is. Door goed onderwijs, sportspecifieke trainingen en sportondersteunende lessen over bijvoorbeeld voeding, kracht en mentale aspecten worden de leerlingen van het CSE van A tot Z voorbereid op een toekomst als topsporter.
Artikel delen: