Behendigheidsweekend bij KC Zwolle

Zwolle – Altijd al eens een grote behendigheidswedstrijd voor honden willen meemaken? Op zaterdag 6 en zondag 7 juni organiseert KC Hoogeveen het behendigheidsweekend op het terrein van de KC Zwolle aan de Anthony Fokkerstraat 9 te Zwolle. De wedstrijden zijn van 9.00 uur tot 16.30 uur. De entree is gratis, dus kom gerust een kijkje nemen!

Net als ieder jaar organiseert KC Hoogeveen ook dit jaar weer landelijke behendigheidswedstrijden. Wedstrijden waarbij deelnemers uit heel het land komen om punten te verzamelen. Onder andere voor de NK Team selectie. De wedstrijd van KC Hoogeveen op 6 en 7 juni is ook dit jaar weer de laatste wedstrijd voor het NK, dat maakt de wedstrijdspanning extra groot voor een hoop deelnemers.

Helaas voor KC Hoogeveen wordt er door een buurvereniging in Hoogeveen het weekend van 6 en 7 juni een " Westernweekend" gehouden, waardoor er veel geschoten gaat worden. Voor de honden niet ideaal, dus moesten zij uitwijken. Uniek voor Zwolle, want dit is het eerste Behendigheidsweekend dat op de locatie van KC Zwolle gaat plaatsvinden! Nieuwsgierig? Kom dan langs!!

Artikel delen: