Jeugdbrandweer Zwolle naar halve finale

Zwolle – Op zaterdag 30 mei vonden in de Achterhoekse plaats Groenlo de wedstrijden van de Jeugdbrandweer plaats waar gestreden werd voor een plek in de halve finale.

30-05-2015_jeugdbrandweergroenlo_1.jpg 

Er was een scenario uitgezet in een pand waarbij in de ruimte van de centrale verwarming brand was uitgebroken, via een luchtkanaal was de brand overgeslagen naar de keuken. Voor de ploeg kwam de melding binnen als een automatisch brandalarm in het pand in Groenlo. Bij een goede verkenning kwam de ploeg uit Zwolle erachter waar deze brandhaarden zich bevonden maar dit was ook op een brandmeldcentrale te zien. Bij het betreden van het pand ontstond er een "lek" in de slang en moest de waterdruk eraf om eerst een nieuwe slang te plaatsen om de brand te kunnen bestrijden. Bij deze wedstrijd waren er 18 ploegen aanwezig uit verschillende delen van Nederland. Eerder speelden zij al wedstrijden waar ze eindigden op een derde of vierde plek en was deze wedstrijd bepalend voor een plek in de halve finale. De ploegen uit Zwolle en Neder-Betuwe waren goed voor een eerste plek.

30-05-2015_jeugdbrandweergroenlo_3.jpg

30-05-2015_jeugdbrandweergroenlo_2.jpg

 30-05-2015_jeugdbrandweergroenlo_4.jpg 

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Zaterdag 31 Mei ?, volgens mij was het vandaag 30 Mei, en de foto’s zijn niet in Groenlo genomen maar aan het strand aan de Milligerplas in Stadshagen Zwolle.


    ⚠️ Meld

  2. Goed bezig Toppers Opa Snel zal trots geweest zijn op jullie !! , succes bij de landelijke wedstrijden Willem S


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.