Politie zoekt gekleurde inbreker’s

Zwolle – De politie in Zwolle is op zoek naar een (of meerdere) inbreker(s) die vermoedelijk onder de verf zit(ten). In de avond/nacht van zaterdag 30 op zondag 31 mei werd ingebroken bij een kinderdagverblijf aan de Van Karnebeekstraat. Vermoedelijk heeft de inbraak ergens tussen 21.00 en 01.45 uur plaatsgevonden.

politienieuws_logo.jpg 

In het pand werden grote vernielingen gepleegd. Zo werden er grote hoeveelheden verf door de ruimtes gesmeerd en werd inventaris vernield. Ook werden er kranen opengezet waardoor er veel waterschade ontstond (een plafond kwam naar beneden). De politie vermoedt dat de dader(s) van deze inbraak onder de verf moet(en) hebben gezeten. Dit kan mensen zijn opgevallen. Ook andere getuigen worden dringend opgeroepen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. BIj een kinderdag verblijf inbreken???
  Die gasten zijn gewoon ziek in hun hoofd…..
  ZE moeten flinke boete krijgen en gewoon keihard straffen dat tuig…

 2. Helemaal mee eens br.
  Er zullen toch wel sporen of vingerafdrukken zijn gevonden? Tijd voor een databank met dna gegevens! Dan maar geen privacy, dit soort ongein moet gestopt worden

 3. Saterday night, in welke straat?

  Van Karnebeek was getrouwd met Adriana Justina Civile barones Van Wassenaer, zij woonden op het Korte Voorhout nummer 7. Zij kregen vier kinderen. Hun zoon Maurits was burgemeester van Zwolle.

 4. wat een takke herrie was het….
  dit kun je toch geen muziek noemen ????
  boenkeboenkeboenkeboebkedrdrrrrrrrr ………>:(

Reageer