Gezellig druk op Parkpret in Park Eekhout

Zwolle – In park Eekhout, heeft zondag het jaarlijks terugkerend evenement Parkpret plaatsgevonden. Er was weer van alles te beleven voor jong en oud. Muziek, theater, kunst, dans, schminken, jeugdcircus, graffiti en meer.

31-5-15-28.jpg

Rond 12.00 uur heeft wethouder Jan Brink van Cultuur de opening verzorgd. Parkpret heeft door de jaren heen een aantal terugkerende succesvolle acts, waaronder het pony rijden, Jonge Vuurvogel, Jeugdcircus Pavarini, Strijkorkest Benjamin, schminken met Colourful kids, de klimwand van Yosemite, Tango Alegria en graffiti voor kinderen. Nieuw dit jaar waren onder andere een theatervoorstelling van Deltionstudenten Artiest in samenwerking met Dans- en Salonorkest Decadentia, bloemenregens maken met Natuurmonumenten en meerdere verrassende acts vanuit de Week van de Amateurkunst. Ondanks het wat tegenvallende weer werd het park druk bezocht, en was het een gezellig gebeuren.

31-5-15-9.jpg

31-5-15-16.jpg

31-5-15-50.jpg

Meer foto’s via lees verder…

31-5-15-8.jpg
31-5-15-12.jpg
31-5-15-25.jpg
31-5-15-34.jpg
31-5-15-37.jpg
Artikel delen:
Reacties 10
  1. Ik heb nog een paar flessen wijn gekocht om dit feest en park te ondersteunen doe ik trouwens ieder jaar.Ik moet wel zeggen die wijn was niet te blaffen en graag een andere leverancier volgend jaar.

  2. Het zag er mooi uit allemaal!
    Jammer van het weer!!
    Als muziekvereniging hadden we pech dat we ons programma niet af konden maken door de regen. Hopelijk volgend jaar een herkansing 😉

  3. @abel, Welke wijn heb je gekocht? Wit, rood of rosé? De wijn wordt betrokken van een gerenommeerde Zwolse leverancier. Ik geloof je graag maar het zou niet mogen/kunnen.

  4. @abel, bij het bovenstaande bericht zit een foutief e-mail gekoppeld. Reageer graag in dit bericht. Hieraan zit het goede adres.

  5. Ik had een rode en een witte,de rode leek wel of de wijnboer met zijn zweetpoten zelf heeft lopen stampen in de trog.De witte was goed te buizen.Maar ja het is voor het goede doel ik hoop dat jullie plezier hebben gehad in het park.8)8)

Reageer