Faillisement voor maaltijdverzorger Kookplein

Zwolle – Voor Kookplein B.V. te Zwolle is faillissement aangevraagd. Dit pijnlijke, maar onvermijdelijke besluit moest worden genomen omdat Kookplein, maaltijdleverancier van onder andere Isala en Driezorg, al enige jaren structureel verlieslatend is.

De financiële problemen worden veroorzaakt door een dalende afzet van het aantal maaltijden, een te forse kostenstructuur en een sterk toenemende (markt)concurrentie. De aandeelhouders, Isala en Driezorg, en het management van Kookplein betreuren het zeer dat medewerkers van Kookplein, die zich met hart en ziel hebben ingezet, hun baan verliezen. Maar het was voor de beide aandeelhouders niet langer verantwoord om Kookplein financieel te blijven ondersteunen. Kookplein heeft alle mogelijke opties om het financiële probleem op te lossen onderzocht. Eerdere maatregelen, zoals een reorganisatie, hebben helaas niet geleid tot een verbetering van de financiële resultaten. Ook is overleg gevoerd met andere mogelijke overname- en samenwerkingskandidaten, maar ook dat heeft helaas niet tot resultaat geleid. Een faillissementsaanvraag was daarom onvermijdelijk.

De medewerkers van Kookplein en de organisaties die maaltijden afnemen van Kookplein zijn inmiddels geïnformeerd. Patiënten en cliënten van deze organisaties kunnen blijven rekenen op een gegarandeerde maaltijdservice.

Artikel delen:
Reacties 78
 1. Wat ik nou zo raar vind: als je ziet hoe enorm veel geld een ziekenhuisopname kost, hoe kan het dan dat er op dat minuscule deel van maaltijdverzorging zoveel beknibbeld wordt dat ze er verlies op lijden? Of zie ik dan heel veel over het hoofd?

  Erg sneu voor de medewerkers! Gelukkig heb ik er zelf nooit ervaring mee opgedaan, maar wat ik begrepen heb was het eten bij Isala altijd prima!


  ⚠️ Meld

 2. Sedert de fusie is het eten slecht te noemen. Ook ik nam zelf eten mee of werd voor mij meegenomen. De voorzitter pakt inderdaad 269.000 euro per jaar. En de 50% aandeelhouder van kookplein is de facilitaire directeur van de isala. Belangenverstrelling? Kan inderdaad allemaal in Nederland.


  ⚠️ Meld

 3. @arnovd en Maaknagel Dat meen je niet? Ik lees dat de organisaties Driezorg en Isala gezamenlijk eigenaar zijn van het kookplein. Klopt dat niet? Of bedoel je dat de facilitair directeur van Isala vanuit zijn functie een rol heeft/had bij het Kookplein?
  En is er een raad van bestuur voor het Kookplein? Lijkt mij vreemd. Doelen jullie niet op de voorzitter van de RvB van Isala?
  Ik vind jullie reactie wat verwarrend.  ⚠️ Meld

 4. Is die informatie dan relevant voor het faillissement van Kookplein, arnovd? En hoe zit het dan met die belangenverstrengeling waar Maaknagel het over heeft? Klopt volgens mij evenmin.
  Het faillissement verbaast me wel, want een gegarandeerde afzet van 1600 maaltijden per dag moet toch commercieel interessant zijn? ook al zijn er veel verschillende dieetwensen. Van welke partij gaan Driezorg en Isala het nu afnemen?


  ⚠️ Meld

 5. Er moet toch nu al een vervangende leverancier zijn, Derk? Het Kookplein is al uitgeschreven bij de KvK. Zo’n bericht roept veel vragen op.


  ⚠️ Meld

 6. Ja als leverancier voor Isala ben je toch verzekerd van afname van maaltijden, typisch dat Kookplein er niet in geslaagd is om dit rendabel te maken.
  Het stukje tekst (wat ook op de stentor site staat) is nogal een standaard praatje wat niet echt een duidelijk beeld geeft.


  ⚠️ Meld

 7. @veldwachter “een dalende afzet”, misschien minder bewoners Driezorg die gebruik (willen) maken van deze voorziening? “marktconcurrentie”, idem. Andere bedrijven die lekkerder of goedkoper kunnen leveren aan Driezorg. “een forse kostenstructuur”, te bureaucratisch opgezet?
  Ik noem bewust niet Isala, omdat ik denk dat mensen in een ziekenhuis geen keuze hebben in de leverancier van het eten. Dit is het enige dat ik me kan voorstellen.
  Maar echt begrijpen doe ik het niet.


  ⚠️ Meld

 8. Weten de lezers wel wat de kostprijs van een maaltijd in de zorg is? Het zal nauwelijks mogelijk zijn kostendekkend maaltijden te produceren, met een peperduur gebouw en topzware organisatie structuur. Daar hoef je geen rekenwonder lees rvb ziekenhuis voor te zijn. Grappig is ook dat de maaltijd verzorging gewoon doorgaan….laat een raden: met de spullen en op de locatie van de gefailleerde. Alleen met ander en veel goedkoper personeel. Mooi staaltje van wanbestuur, faillissementsfraude en zand strooien in de .ogen van de domme belastingbetaler.


  ⚠️ Meld

 9. Frits, heeft Kookplein zo’n duur gebouw dan? En hebben die een topzware organisatiestructuur? Volgens mij heb je het dan helemaal niet over het bedrijf Kookplein, maar over het ziekenhuis. En dus mag je dat niet tot de kosten van de maaltijd rekenen.

  Het is een vreemd verhaal en het is jammer dat er altijd weer gezocht moet worden of er mensen zitten die wat meer geld verdienen. Er zullen altijd mensen zijn met een hoger salaris; waarom altijd enkel en alleen de schuld daar neerleggen?


  ⚠️ Meld

 10. Zal hier ook wel gaan worden als in veel andere landen. De famillie kookt zelf thuis een maaltijd en neemt die mee naar het ziekenhuis en andere instelling. Heb je geen famillie of vrienden dan heb je een probleem.


  ⚠️ Meld

 11. iedereen bedankt voor de steun die wij als werknemer van dat zelfde kookplein mogen ervaren.
  doet ons goed.
  groetjes van een zoveelste burger zonder baan in deze welvarende economie.


  ⚠️ Meld

 12. heb er ook gewerkt er kwam een extern bureau die het onderzocht heeft wat veel geld koste vorig jaar 17 man eruit nu iedereen isala is wat betreft de verwachtte afname van de maaltijden niet op de helft gekomen en bij driezorg minder maaltijden huuskens uit enschede heeft de karren waar alles in vervoerd werd overgenomen en ik denk dat die vanaf woensdag gewoon levert alleen vanuit een andere locatie


  ⚠️ Meld

 13. Niet op de helft gekomen van de verwachte afname? Ik vraag me dan af welke rekensommen vooraf zijn gemaakt? Of lagen er ook de helft minder mensen in het ziekenhuis tegen elke verwachting in?


  ⚠️ Meld

 14. er kwam een extern bureau die het onderzocht heeft wat veel geld koste

  Deze bureau’s kijken alleen maar naar de kosten, de menselijke kant is niet aan de orde.


  ⚠️ Meld

 15. die man zei tegen ons dat alles wat hij bedacht en uitvoerde altijd de oplossing was …….geen twijfel mogelijk……..en zie nu kookplein failliet…….goed gedaan hoor  ⚠️ Meld

 16. Van welke wereld kom jij plantje? Er is speciaal. Een duur gebouw neergezet, en de leiding van kookplein heeft zichzelf niks tekort gedaan. Als je dan als organisaties voor een paar euro moet leveren per maaltijd hoef je geen econoom te zijn, om te constateren dat het niet uitkan, ook niet over de ruggen van onderbetaald keukenpersoneel. Ji hebt nu een typisch VVD repliek gegeven, moet je niet doen als je niks van de situatie weet: ik wel!


  ⚠️ Meld

 17. Ik kom van de aarde frits; en jij?

  Ik claim helemaal niet de waarheid in pacht te hebben; jij wel. Volgens mij is het helemaal niet aan jou om te bepalen of ik er een mening over mag hebben.
  Over welk duur gebouw gaat het? Ik lees hier en in dit [/url] artikel niets over een eigen (duur) pand voor Kookplein BV.

  Dit is heel vervelend voor de medewerkers die hun baan kwijt zijn. Vooral als je weet dat een ziekenhuisopname al zoveel geld kost. Dan zou het eten toch best iets duurder mogen zijn om te zorgen dat Kookplein kan blijven bestaan?

  Maar goed. Je stelling is duidelijk: ik mag geen typische VVD repliek geven. Jij wel.


  ⚠️ Meld

 18. Wat zever je nou plantje? Ik claim helemaal niet de waarheid in pacht te hebben, maar je weerstand et gewoon niks van, en zoals ik al zei: ik wel .Je moet je verhaaltje onderbouwen met feiten, en bij jou is het alleen maar “ik”/vind. Bovendien kan je niet lezen. Jammer gewoon stoppen met je ongefundeerde repliekjes als je totaal geen inside informatie hebt. Je bent eigenlijk een beetje vervelend.


  ⚠️ Meld

 19. En mattieu, wat id jou mening in dit faillissement? Jje bent.iig op de hoogte on tegenstelling tot sommige blog bezoekers


  ⚠️ Meld

 20. Winst voor de managers! Zojuist in het landelijk nieuws:

  Het Isala Ziekenhuis in Zwolle heeft ruim 356.000 euro betaald aan afkoopsommen en douceurtjes aan drie hoge managers. Dat blijkt uit onderzoek door RTL Nieuws.

  Het Overijsselse ziekenhuis betaalde eind vorig jaar afkoopsommen aan operationeel directeuren Henk Vernooij en Wendela Hingst. Die vertrekpremies bedroegen respectievelijk 152.910 en 75.000 euro. Vernooij werkte ruim acht jaar voor het ziekenhuis. Hingst nog geen drie jaar.

  Meer: http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/afscheid-managers-kost-ziekenhuis-drie-ton


  ⚠️ Meld

 21. Oh ja Mathieu, ik heb nog met Meneer Berkel gewerkt…..lokatie Weezelanden. Dus…….
  Trouwens ook bij de Molenhof, en De Kivietsbloem.  ⚠️ Meld

 22. Alles gaat naar de klote… met al die zakkenvullers en geen ene moer aan de mens geven…Kan hun niks schelen….
  Er zullen nog meer bedrijven naar de klote gaan…
  Er zijn veel winkels in Zwolle die enorm veel in de problemen zitten en er zijn al plannen om mensen te gaan ontslaan…
  Het gaat maar door…


  ⚠️ Meld

 23. licht niet alleen aan het kookplein de isala had te hoge verwachtingen wat de maaltijden betrof dit moesten ze terug draaien en een ander opzet van de maaltijden en het bureau heeft veel geld gekost en kookplein op kosten gejaagd door de veranderingen wat ze voorstelde


  ⚠️ Meld

 24. Bericht door frits, op 2 juni 2015 12:36

  Wat zever je nou plantje? Ik claim helemaal niet de waarheid in pacht te hebben, maar je weerstand et gewoon niks van, en zoals ik al zei: ik wel .Je moet je verhaaltje onderbouwen met feiten, en bij jou is het alleen maar “ik”/vind. Bovendien kan je niet lezen. Jammer gewoon stoppen met je ongefundeerde repliekjes als je totaal geen inside informatie hebt. Je bent eigenlijk een beetje vervelend.

  Over welk gebouw van Kookplein gaat het dan? En over welk bestuur gaat het? Heb ik al een paar keer gevraagd, maar ik krijg er geen antwoord op. En dat terwijl je mij verwijt dat ik niet kan lezen.
  Beetje jammer, dat je me daarom vervelend vindt.

  Bericht door frits, op 2 juni 2015 12:46

  Wil plantje nog meet weten?

  Bijvoorbeeld wat dat met het faillissement van Kookplein te maken heeft.


  ⚠️ Meld

 25. Exact zo is het @Mattieu. Je hoort mij niet zeggen dat het vroeger allemaal beter was, de kosten moesten toen altijd zo laag mogelijk. Ik ken nog dagkosten van nog geen 4 gulden. Dus ontbijt, lunch en warme maaltijd en koffie en thee…..de kosten per maaltijd via Kookplein zijn veel te hoog geweest. En dus niet rendabel te krijgen, mede ook door ( en ik hou ‘em erin) door te dure locatie, huisvesting dus, veel te veel overheadkosten, dus te duur personeel. En een gebrek aan economische realiteitszin.  ⚠️ Meld

 26. plantje gewoon wat anders gaan doen je hebt totaal geen inside kennis, het enig wat je doet is commentaar leveren om het commentaar.


  ⚠️ Meld

 27. Bericht door mathieu, op 2 juni 2015 13:00

  gebouw in de nervitstraat

  Ah…dank.

  Bericht door frits, op 2 juni 2015 13:01

  Exact zo is het @Mattieu. Je hoort mij niet zeggen dat het vroeger allemaal beter was, de kosten moesten toen altijd zo laag mogelijk. Ik ken nog dagkosten van nog geen 4 gulden. Dus ontbijt, lunch en warme maaltijd en koffie en thee…..de kosten per maaltijd via Kookplein zijn veel te hoog geweest. En dus niet rendabel te krijgen, mede ook door ( en ik hou ‘em erin) door te dure locatie, huisvesting dus, veel te veel overheadkosten, dus te duur personeel. En een gebrek aan economische realiteitszin.

  Maar die kosten van zo’n maaltijd zijn toch peanuts in verhouding tot de overige kosten van een dagje ziekenhuis?
  Toen mijn vriendin in het ziekenhuis lag (Weezenlanden) had ze helemaal geen klagen over het eten; was dik tevreden! Als we daar een eigen bijdrage in hadden moeten leveren was dat wat mij betreft ook prima geweest.


  ⚠️ Meld

 28. Bericht door frits, op 2 juni 2015 13:05

  plantje gewoon wat anders gaan doen je hebt totaal geen inside kennis, het enig wat je doet is commentaar leveren om het commentaar.

  Zo jammer….


  ⚠️ Meld

 29. Plantje wat is nou jammer dat je geen verstand van zaken hebt, of dat je toch geen gelijk krijgt. Wat is je achtergrond opleiding en wat zijn je special skills waardoor je maar door blijft zeuren? Werkloos?


  ⚠️ Meld

 30. toen werden de maaltijden op het kookplein gemaakt en s,avonds gegeten vaak onder bezoek uur zh wou daar vanaf dus moest er iets anders komen verse maaltijden die de voedings ass nu warm maken buiten het bezoek uur deze verandering heeft het kookplein veel geld gekost allemaal nieuwe apparatuur ect ect


  ⚠️ Meld

 31. Jammer, dat je het zo ziet. Lees de discussie eens na en kijk dan eens waar het mis gaat.

  Mijn achtergrond, opleiding en of ik werk heb is helemaal niet relevant. Maar maak je niet druk: ik hou er mee op.


  ⚠️ Meld

 32. @mattheu: als je daar lid hebt gewerkt dat begrijp je toch dat er tig 1000 x maaltijden moeten worden verkocht PerDag, om de zaak break even te krijgen, en dan is de prijs, kostprijs x verkoop toch van levensbelang. Ik denk dat als je een eigen bijdrage zou moeten betalen er mensen zijn die niet meer willen eten in het ziekenhuis, mediterane toestanden die ee niet willen….


  ⚠️ Meld

 33. Bericht door mathieu, op 2 juni 2015 13:16

  toen werden de maaltijden op het kookplein gemaakt en s,avonds gegeten vaak onder bezoek uur zh wou daar vanaf dus moest er iets anders komen verse maaltijden die de voedings ass nu warm maken buiten het bezoek uur deze verandering heeft het kookplein veel geld gekost allemaal nieuwe apparatuur ect ect

  Ok, dus mijn vriendin heeft toen nog geluk gehad. En wat eerder ook al aangegeven werd: raar dat het bedrijf failliet kan gaan maar dat wel gegarandeerd kan worden dat iedereen gewoon zijn/haar eten krijgt.


  ⚠️ Meld

 34. een grote leverancier uit enschede maakt ook maaltijden voor ziekenhuizen en leverde kookplein de spullen die heeft wat ik gehoord heb alle wagens voor de leverantie over genomen dus ik verwacht dat zij nu leveren zij maken ook maaltijden ergens in het land


  ⚠️ Meld

 35. Ik begrijp de boosheid van Frits niet echt. Hij zou als insider toch de info kunnen geven waar Plantje naar vraagt. Het lijkt wel of hij helemaal niet wil dat er gediscussieerd wordt. Er mag alleen gepraat worden over de goeie ouwe tijd. Er zijn mensen met kennis (Frits) en mensen die niks weten (Plantje). En dat moet volgens hem vooral zo blijven.


  ⚠️ Meld

 36. personeel mag niets op facebook zeggen of ziek melden zouden ze gekort worden op uitkering morgen maar uitspraak afwachten
  frits is niet de enige bernard


  ⚠️ Meld

 37. Oké, maar als je niks mag zeggen of schrijven, dan schrijf je toch gewoon niets? Een reactie als:

  (…) Wat is je achtergrond opleiding en wat zijn je special skills waardoor je maar door blijft zeuren? Werkloos?

  vind ik dan nog steeds ongepast.


  ⚠️ Meld

 38. Bericht door mathieu, op 2 juni 2015 14:24

  personeel mag niets op facebook zeggen of ziek melden zouden ze gekort worden op uitkering morgen maar uitspraak afwachten

  Dat is echt een hele kwalijke zaak Mathieu! Gelukkig hebben ze, als het goed is, geen invloed op de uitkering die mensen straks krijgen. Dat wordt gewoon door het UWV bepaald.

  @Bernard: Tja 😀


  ⚠️ Meld

 39. Ik lees hierboven dat Isala dat betreurt, maar moeten de heren/dames de verantwoordelijke voor het beleid zich niet gaan afvragen waarom ze 350.000 aan drie vertrekkende medewerkers betaald hebben???
  ….Staat nu in de Stentor……
  Schandalig… Ze snijden in het professionele hulp werken steeds meer met vrijwilligers om zogenaamde kosten te besparen maar geven enorm idiote bedrag uit…Ongelofelijk…


  ⚠️ Meld

 40. tja maar toen het slecht ging konden ze op vrijwillige basis vertrekken met premie en begeleiding dus dit loopt al meer dan een jaar nu is er geen cent meer


  ⚠️ Meld

 41. Kijk eens aan:

  Ziekenhuis Isala in Zwolle heeft ruim 356.000 euro betaald aan afkoopsommen en financiële extraatjes aan drie hoge managers. Dat blijkt uit onderzoek door RTL Nieuws.

  Het ziekenhuis betaalde eind vorig jaar afkoopsommen aan operationeel directeuren Henk Vernooij en Wendela Hingst. Zij kregen 152.910 en 75.000 euro aan vertrekpremies. Vernooij werkte ruim acht jaar voor het ziekenhuis. Hingst nog geen drie jaar.

  Bestuursvoorzitter doorbetaald na vertrek
  Vertrekkend bestuursvoorzitter Marjanne Sint ontving geen afkoopsom, maar werd volgens RTL nog vijf maanden na haar vertrek doorbetaald als adviseur. Daarbij ontving zij hetzelfde salaris dat zij als topvrouw had genoten: 128.492 euro aan salaris en pensioenpremies.
  De vertrekregelingen staan genoemd in de jaarrekening van Isala. In totaal kostte het afscheid van de drie de zorginstelling 356.402 euro.

  Isala betaalde eerder al grote bedragen
  Het Isala Ziekenhuis kwam afgelopen jaren herhaaldelijk in het nieuws door afkoopsommen aan artsen, managers en bestuurders. Zo maakte RTL vorig jaar al bekend dat een directeur een afkoopsom van 340.000 euro had gekregen. In 2012 moest het ziekenhuis van een rechter 1,6 miljoen betalen aan een chirurg.

  Ex-topvrouw Sint was eind jaren tachtig voorzitter van de Partij van de Arbeid. In 2009 zei zij haar lidmaatschap van de partij op, omdat daar veel kritiek was op hoge bestuurderssalarissen bij zorginstellingen.


  ⚠️ Meld

 42. Ja. Zonder Kookplein heeft Isala geen maaltijden. Isala heeft nooit één handreiking naar Kookplein gedaan, betaalde ze steeds slechter, marges werden bij Kookplein steeds kleiner, medewerkers uitgebuit. Isala ondertussen beloonde de Isala-bobo’s met steeds hogere bonussen, premies en geldbuidels. Op noodkreten van Kookplein deed Isala nooit iets uit.
  Kun je het je voorstellen? Over de rug van je beste toeleverancier publiekelijk het geld wat je hebt aan hoge managers geven, in plaats van met een klein gedeelte van dat bedrag de toeleverancier belonen voor alle jaren trouw. 🙁


  ⚠️ Meld

 43. Maar hoe zit het dan met het management van Kookplein BV? Isala kan toch niet eigenhandig bepalen minder te betalen voor een maaltijd?


  ⚠️ Meld

 44. Kun je het je voorstellen? Over de rug van je beste toeleverancier publiekelijk het geld wat je hebt aan hoge managers geven, in plaats van met een klein gedeelte van dat bedrag de toeleverancier belonen voor alle jaren trouw.

  Kan ik me prima voorstellen.
  Maar ik kan jou opstelling ook wel voorstellen. Doet me denken aan het bedrijf waar ik vroeger werkte waar we ook een zeer warme relatie met onze grootste klant hadden. Maar die tijd is niet meer. Het is veel zakelijker en kouder geworden. Ben blij dat ik er uit ben.


  ⚠️ Meld

 45. Je komt in een ziekenhuis om beter te worden en niet voorzien te worden door zo veel keuze aan maaltijd componenten en tussentijdse verstrekkingen. Gewoon lekker vers koken op locatie d.m.v. één menu. Rekening houdende met diëten en als een gast echt iets niet lust. Thuis kook je toch ook niet een hele menukaart bij elkaar. Terug naar de basis en laat de koks, gastheren en gastdames zelf de verantwoordelijkheid dragen en niet al die zorg bobo’s. Ook weg met die bureaucratie en al die managers die geen verstand hebben van het vak. Opvreters zijn het.


  ⚠️ Meld

 46. Je komt idd om beter te worden in een ziekenhuis. Beter worden zonder eten gaat niet en daarom is het belangrijk dat een patient zo goed mogelijk eet. Het is juist mooi dat er zoveel keus is, in een ziekenhuis is alles anders en ben je (helaas) niet thuis. Smaak kan anders zijn door medicijnen en ziekte, daarom is het juist goed dat er zoveel keus is. Tussentijdse verstrekkingen zijn ook heel goed, de patient kan op ieder moment van de dag eten wanneer het haar/hem het beste uitkomt. De service is top in de Isala en ik hoop dat dat zo blijft.


  ⚠️ Meld

 47. die mensen die 350.000 bij elkaar mee hebben gekregen moeten DAT GELD GEWOON TERUG GEVEN, VIND IK!!!
  DE mensen die de toestemming ervoor gaven om die 350.000 als afkoopsom mee te geven moeten eigenlijk totaal gestoord zijn geweest, die geen enkel normen en waarden hebben geleerd en die totaal geen idee hebben hoe het voor de gewone burger is om in deze tijden proberen te overleven…Misselijkmakende gasten zijn dat!!!
  In deze zware tijden dat er enorm veel mensen niet eens hun zorg kunnen betalen, te kort aan medicijnen hebben omdat ze dat financieel niet aan kunnen, terwijl er zo veel op gewone medewerkers bezuinigd wordt,mensen op straat gezet worden.. krijgen die gasten 350.000 gewoon mee…
  WAARVOOR??
  SCHANDE DAT HELE BESTUUR VAN ISALA MOET GEWOON ZICH KAPOT SCHAMEN…


  ⚠️ Meld

 48. br je haalt zaken door elkaar heen en dat maakt de discussie onzuiver. Na acht jaar op zo’n positie vind ik de handruk ( deel van je 350) zeer laag.


  ⚠️ Meld

 49. Jullie hebben het constant over de Isala. Daar ligt men doorgaans tijdelijk. Wat denken jullie van de ouderen in de zorg die er eten van krijgen? En wat die moeten betalen? Ligt tegen de negen euro aan 7 keer 9 euro per week van je karige inkomen omdat het niet anders kan omdat je niet meer zelfstandig kunt koken etc. Sommige hebben van de catering die tien keer beter is voor minder geld.


  ⚠️ Meld

 50. driezorg-ouderen zijn vorige week vrijdag geinformeerd over kookplein. Gisteren werden zij individueel op de hoogte gebracht hoe het nu verder gaat: Huuskes neemt het over, Tot eind juni worden op de afgesproken dagen maaltijden bezorgd (waarbij men dan op dat moment kan kiezen uit hetgeen aan de deur wordt aangeboden). Daarna worden vooraf gekozen maaltijden gebracht.


  ⚠️ Meld

 51. Wat drama schrijft klopt, ik ben medewerker van een zorginstelling in Zwolle. Bij ons gaat het net zo, deze week hadden alle bewoners dezelfde maaltijd. Maar niemand hoefde zonder eten naar bed.:);)
  Huuskes heeft het overgenomen en ook deze maaltijden zien er prima uit en de mensen vonden het lekker. De maaltijden van Kookplein waren ook heel goed.

  Ik vind het heel erg voor de medewerkers van Kookplein, 61 mensen op straat, verschrikkelijk. Mensen sterkte toegewenst.:(:o:'(


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.