Nieuw sportcomplex On Campus Windesheim

Zwolle – Nergens vind je zoveel verschillende sportmogelijkheden als bij On Campus, het splinternieuwe sportcomplex op de campus van Windesheim. Niet alleen voor studenten maar voor alle Zwollenaren. Je kunt hier zwemmen, fitnessen, klimmen, alle zaalsporten beoefenen, er is zelfs een judozaal. Om te vieren dat de Campus alweer bijna een jaar bestaat, is er op donderdag 11 juni ‘Try On Campus!’

Alle sporten zijn op donderdag 11 juni gratis te proberen en er is professionele en persoonlijke begeleiding. De studenten van Windesheim weten On Campus inmiddes te vinden. Maar de Zwollenaar kent de weg naar On Campus nog niet zo goed. Daar wil de organisatie verandering in brengen, want sporten en bewegen bij On Campus kan aantrekkelijk zijn. Dus kom langs, neem je sportkleding mee en beweeg mee. On Campus is open van 07.30 tot 21.30 uur!

Kun je niet op donderdag 11 juni, neem dan eens een kijkje op onze website On-Campus.nl of kom een ander keertje langs. 

On Campus is een nieuw, multifunctioneel sportcomplex in Zwolle met onder andere drie zwembaden, een fitnessruimte, klimmuur, judozaal en 11 sportzalen. Een perfecte locatie om te komen sporten of bewegen, maar ook een unieke omgeving om een sportief event te organiseren. 

Het programma voor ‘Try On Campus!’ staat op www.On-Campus.nl/nieuws/TryOnCampus.
Artikel delen:

Reageer