Avond4daagse Zwolle van start gegaan

Zwolle – De Avond4Daagse in Zwolle, de grootste van Nederland, is maandagavond weer van start gegaan. In totaal zetten ruim 8.000 wandelaars hun beste beentje voor om vrijdagavond de week feestelijk af te sluiten met een defilé door de binnenstad van Zwolle en daar de felbegeerde medaille in ontvangst te nemen. De eerste avond van het grootste sportevenement van Zwolle verliep goed en droog. Vrijdag kan het bijna 30 graden worden.

avond_4_daagse-40.jpg 

Voor ouders van kinderen was het deze maandag even aanpoten. Na het werk of na schooltijd snel eten en dan naar één van de twee locaties voor de start van de Avond4Daagse. Het is voor de vijfde keer dat de duizenden wandelaars volgens postcode verdeeld worden over twee startlocaties. Eén enkele startlocatie bleek de laatste jaren te druk en te massaal te zijn. Maandagavond werd gestart bij vv Be Quick’28 bij het PEC Zwolle Stadion en bij CSV’28 op Sportpark De Verbinding bij Stadshagen. "Ik heb een potje met vet…" werd weer als vanouds door vele deelnemers uit volle borst gezongen.

avond_4_daagse-4.jpg

avond_4_daagse-65.jpg 

avond_4_daagse-55.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

avond_4_daagse-10.jpg
 
Vanwege het succes van vorig jaar roept de organisatie ook dit jaar een ieder op om bij het defilé vrijdagavond het handen schudden over te slaan en op een andere wijze te begroeten. Daarbij wil de organisatie ook melding maken van het feit dat de burgemeester dit jaar afwezig is en waargenomen wordt door de wethouder van As. 
 
avond_4_daagse-23.jpg
 
avond_4_daagse-46.jpg
 
avond_4_daagse-67.jpg 
Artikel delen:
Reacties 3
 1. 🙂 Altijd weer leuk om zoveel kinderen aan het wandelen.
  Ik heb ook een “paar” foto’s genomen. En de komende dagen volgen er vast meer. Hier vindt je de foto’s genomen op op maandag bij de afslag,
  Doterspad naar Dr. van Heesweg.


  ⚠️ Meld

 2. @Jos ten Voorde:
  Leuk dat je een link voor foto’s plaatst, maar er wordt dan gevraagd om een login. Kortom: ze zijn niet zichtbaar.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.