Evenement Menso Alting voor goed doel

Zwolle – Studenten van Gezondheidszorg (VZ3 en VP4) hebben in het kader van hun eindproject Loopbaan en Burgerschap, een fantastisch evenement georganiseerd in samenwerking met Compassion en Martin Brand. Het evenement is opgezet om de stichting Compassion onder de aandacht te brengen bij alle studenten van Menso Alting. Martin Brand, een bekend zanger in de christelijke wereld, werkte belangeloos mee aan het succes van het evenement op Menso Alting.

 

martin_brand_en_de_studenten_van_de_workshop.jpg 

 

Het doel was om geld op te halen en als Menso Alting een jongetje van 6 jaar uit Peru te adopteren via de stichting Compassion. Door de enorme belangstelling, geweldige sponsoring van diverse bedrijven en steun van de studenten is er een totaalbedrag van ruim €1600,00 opgehaald. Het evenement begon ’s morgens met een workshop geleid door Martin Brand. Een grote groep enthousiaste studenten heeft samen met hem een geweldig nummer van Martin Brand zelf ingestudeerd om later ten gehore te brengen aan  alle aanwezige studenten. Ook werden er loten verkocht ten behoeve van het goede doel. Mede door de sponsoring van bedrijven in de omgeving waren ruim 70 prijzen te vergeven in de loterij.

Rond het middaguur begon het programma waarbij Martin Brand enkele eigen geschreven liederen ten gehore bracht. Daarna volgde er een uitleg wat de stichting Compassion voor goed werk doet en het belang van het steunen van deze stichting door het adopteren van kansarme kinderen in Peru. 

 

De groep studenten die ‘s morgens de workshop had gevolgd lieten vervolgens horen wat ze samen hadden geoefend waarna het evenement werd afgesloten met de loterij. Het totaalbedrag van het evenement is ruim €1600,00 geweest. Stichting Compassion is heel blij met het opgebrachte geld.

Artikel delen: