University Of Dance kiest het ruime sop

Zwolle – Donderdag 11 juni worden de trossen los gegooid voor een heel bijzondere Boat Edition van University of Dance. De beste stuurlui blijven dit keer niet aan wal want Condance en Giocatori draaien de lekkerste platen gewoon aan boord. De boot vertrekt om 20.30 uur vanaf de Schuttevaerkade in Zwolle en zal daar om 23.30 uur ook weer terugkeren. Kaarten zijn verkrijgbaar via hedon-zwolle.nl; wees er op tijd bij want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.   

giocatori.jpg

Het Eclectische trio Giocatori – bestaande uit Celvin, Dennis en Jorik – is bezig met een opmerkelijke muzikale opmars. Wat begon als clubavond is in een jaar uitgegroeid tot een creatieve en vernieuwende DJ act met optredens op o.a. Solar, Tomorrowland, Defqon1 en Hotspot Festival. De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt Giocatori tot een energieke formatie die live nooit teleurstelt. Condance, de residents van University of Dance mogen natuurlijk niet ontbreken. Met hun feilloze combinaties van platen, gegrepen uit meerdere genres heeft het drietal van Condance snel bekendheid verworven.

UNIVERSITY OF DANCE – BOAT EDITION

Line-up: GIOCATORI / CONDANCE


Vertrekpunt       : Schuttevaerkade, Zwolle
Wanneer           : Donderdag 11 juni
Open / aanvang: 20:00 uur

Entree              : € 10,00

Kaarten voor dit event zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl. .

Artikel delen: