Studentenvereniging Oikos Nomos krijgt sociëteit

Zwolle-Op 11 mei 2015 tekende voorzitter Michel Campmans het contract waarmee de verhuizing van S.V. Oikos Nomos officieel werd. De studentenvereniging zal per augustus een eigen sociëteit krijgen in Stadscafé Blij (voormalig ‘de Harmonie’). De leden en het bestuur van S.V. Oikos Nomos zijn erg blij met deze verandering van locatie.

Volgens voorzitter Michel Campmans is het "Een nieuwe uitdaging die veel mogelijkheden biedt". Zo is door de omvang van de nieuwe sociëteit veel ruimte voor groei van de vereniging en kunnen zowel feesten als vergaderingen professioneler worden aangepakt. De huidige sociëteit van de studentenvereniging is gevestigd in de kelderbar van het Vliegende Paard.

 

De nieuwe locatie biedt de vereniging extra kansen tijdens de Bruisweek (de introductieweek voor nieuwe Zwolse studenten) die dit jaar grootser worden aangepakt. Deze nieuwe sociëteit is namelijk gelegen in het hart van Zwolle aan de Grote Markt en heeft plek voor zo’n 200 personen. Tijdens de Bruisweken organiseert S.V. Oikos Nomos onder andere de bekende en drukbezochte Mexican Tequilla Party (31 augustus) en Blacklight Party (1 september) in hun nieuwe sociëteit. De introductieweek van S.V. Oikos Nomos, de Vliegweek, sluit hierop aan. Nieuwe studenten kunnen zich hiervoor al inschrijven via www.svoikosnomos.nl

S.V. Oikos Nomos
Studentenvereniging Oikos Nomos is dé algemene studentenvereniging van Zwolle. S.V. Oikos Nomos staat voor gezelligheid, diversiteit en verbondenheid. Dit houdt in dat studenten van alle mogelijke hbo-opleidingen welkom zijn. De vereniging organiseert het hele jaar door leuke feesten en activiteiten waarmee ze studenten het echte studentenleven in Zwolle wil bieden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Hahaha, die club -ten tijde dat het nog een studievereniging was- heeft in vroegere tijden de pizzaria aan de van Karnebeekstraat nabij het spoor gehad als sociëteit. Men heeft het daar zó bont gemaakt dat ze eruit gekickt zijn.

    Daarnaast is het een bijzondere teleurstelling dat het zoveelste karakteristieke pand ‘opgeofferd’ (in Nederland) wordt aan zoiets archaïsch als een studentenvereniging, met name na een (grondige) verbouwing.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.