Kaartverkoop Smartlappenfestival start zaterdag

Zwolle – Tientallen Zwollenaren hebben we vorig jaar moeten teleurstellen omdat de kaarten voor het Smartlappenfestival al waren uitverkocht. Daarom nu al de aankondiging dat de kaartverkoop voor het leukste smartlappenfestival in Nederland op zaterdag 6 juni om 10.00 uur start. Het festival is dit jaar op zaterdag 31 oktober en wordt net als de 23 edities ervoor gehouden in theater Odeon aan de Blijmarkt. 

 

smartlappenfestival.jpg 

 

Het Smartlappenfestival is ieder jaar een lust voor het oog en soms een uitdaging voor het oor. De vraag is natuurlijk wie zich straks een jaar lang Smartlappenkoning of -koningin van Zwolle mag noemen. Vorig jaar won Valse Lucht met het nummer Pedro. En ze hebben al aangegeven hun titel dit jaar te zullen verdedigen! Inmiddels hebben zes groepen zich gemeld voor deelname. Er is slechts plek voor 12 acts, dus wees erbij als je op het mooiste podium van Zwolle voor 450 mensen je eigen smartlap ten gehore wilt brengen.

Deelnemers moeten aan twee voorwaarden voldoen. De tekst van de smartlap moet zelf geschreven zijn en er moet natuurlijk een lach en een traan in doorklinken. Het lied mag op een zelf gecomponeerde óf op een bestaande melodie gezongen worden. Alle deelnemers worden op 31 oktober begeleid door professionele muzikanten. Opgeven voor deelname kan door een mailtje te sturen naar theatersmart@gmail.com. 

 

Kaarten kosten €16 (2e rang) en €18 (1e rang) en zijn telefonisch te bestellen bij Zwolse theaters: (038) 4 288 288 of via www.zwolsetheaters.nl. Wie gegarandeerd een supergoede plek voorin de zaal wil, kan een vriendenkaart bestellen voor €25,- via theatersmart@gmail.com. OP=OP!

 

Informatie over het Smartlappenfestival Zwolle:

www.smartlappenfestivalzwolle.nl 

facebook.com/smartlappenfestivalzwolle 

twitter: @SmartlapZwolle

Artikel delen:

Reageer