Laatste Stadscafé in Café Foyé

Zwolle – Zwols Architectuur Podium (ZAP) en Club Cele organiseren in samenwerking met De Vastgoed Sociëteit Zwolle op dinsdag 9 juni het derde, en tevens laatste Stadscafé. Zij gaan wederom in gesprek met architecten, ontwikkelaars, kwartiermakers, kunstenaars, kantelaars en vele anderen over ‘De Spontane stad’.

 

Net als bij vorige edities staat de vraag ‘De Spontane stad, hoe doe je dat?’ centraal. Dit keer wordt De Spontane stad echter belicht vanuit de financiële hoek en wordt er ingegaan op de kracht van ondernemerschap bij gebiedstransformatie. Thema’s die aan bod zullen komen zijn: het inzetten van publiek vastgoed en het inleven in de vastgoed wereld. Ook wordt er gediscussieerd over specifieke Zwolse situaties.

Te gast zijn Micha Wijngaarde (specialist in het herbestemmen van leegstaand vastgoed) en Arie-Willem Bij (strategisch adviseur bij Titaannetwerk en betrokken bij Het Honigcomplex). De moderator van de avond is Eefke Meijerink, directeur Creatieve Coöperatie. Stadsdichteres Marieke van Bolderen sluit de avond af. 

 

Het derde Stadscafé vindt op 9 juni van 20.30 tot 22.00 uur plaats in Café Foyé en is gratis bij te wonen. Vanaf 18.00 kan men eten in het Pop-Up restaurant van Café Foyé. Reserveren voor het Stadscafé is niet nodig, maar wees op tijd want vol = vol. 

 

Bekijk de volledige programmering van Club Cele op clubcele.nl.

Artikel delen:

Reageer