Ricardo Kuijer eerste aanwinst WVF

Zwolle – Zaterdag eersteklasser WVF heeft in Ricardo Kuijer de eerste aanwinst voor het komende seizoen gepresenteerd. De snelle vleugelspits komt over van vv Berkum.

De 21-jarige Kuijer is geboren en getogen in Zwolle. De afgelopen jaren heeft hij gespeeld bij vv Berkum en is vanuit de jeugd doorgestroomd tot de eerste selectie. “Na jarenlang met plezier te hebben gevoetbald bij vv Berkum ben ik nu toe aan een nieuwe uitdaging en met WVF heb ik deze gevonden. Het lijkt me geweldig om het komende seizoen, in een mooie competitie met veel derby’s, te laten zien dat WVF in staat is tot mooi voetbal met goede resultaten. Ik hoop hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren”, verteld Ricardo Kuijer.

Afgelopen seizoen zijn er bij WVF een zestal sterkhouders (tijdelijk) gestopt met voetballen of verkast naar elders. Voor de technische commissie en staf is er een grote uitdaging weggelegd, om de selectie voor komend seizoen op het gewenste niveau te krijgen.

“We zijn heel erg blij met Ricardo als persoon, maar zeker ook als speler. Het is een snelle en ook nog eens een tweebenige buitenspeler met scorend vermogen, die op beide flanken goed uit de voeten kan. Geweldig dat zo’n talentvolle speler kiest om voor WVF te spelen”, aldus voorzitter TC Freddy Eikelboom.

“Zowel staf als TC zijn afgelopen weken intensief bezig geweest met de nieuwe selectie voor het komende seizoen. We verwachten dat we voor 15 juni een goede selectie kunnen presenteren en de komende dagen nog een aantal talentvolle spelers te kunnen voorstellen” besluit Eikelboom.

WVF komt het volgende seizoen uit in de eerste klasse zaterdag en zal hier zowel stad als streekgenoten treffen in competitieverband. Met vv Berkum, Be Quick’28, KHC, Go Ahead Kampen, vv Nunspeet en wellicht ook WHC belooft dit een mooie en spannende competitie te worden.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Kwam al veel tekort voor Berkum 1 en was al niet goed genoeg meer voor Berkum 2. Daar mist berkum niet veel aan


  ⚠️ Meld

 2. Nou, ik ben wel een behoorlijke fan van Ricardo Kuyer. Hij is erg snel en een harde werker in een team. Een verlies voor VV Berkum, waar hij misschien te weinig kansen kreeg voor zijn ambities.


  ⚠️ Meld

 3. Zoals een Dame betaamt heeft zij weinig kijk op voetbal. Tjonge jonge wat een matige voetballer is die Kuijer. Ik zal maar vast een paar reclameborden weghalen want die gaan zeker sneuvelen….>:(


  ⚠️ Meld

 4. Ik moet FF reageren op de komende opponenten van berkum wat leuk dat er diverse spelers gaan verkassen naar andere clubs maar als je het over eigen jongens hebt is deze euforie totaal niet op zijn plaats en de opa van Ricardo zal hier zeker niet blij mee zijn dit is toch n degradatie voor z’n kleinzoon


  ⚠️ Meld

 5. Misschien heb je daar een punt, Kraandorp, hoewel het me opvalt dat mannen het ook zelden met elkaar eens zijn over de kwaliteiten van spelers. In dit geval: het oog wil ook wat (en daar hebben veel mannen misschien weer weinig kijk op…).;)


  ⚠️ Meld

 6. Volgens mij gaat Kuijer weg omdat hij niet goed genoeg is voor het eerste van Berkum. Dus het verlies voor Berkum zoals Dame dat benoemt valt nogal mee. Dat Dame het type Ricardo aantrekkelijk vindt kan, maar zal voor de beleidsmakers van Berkum niet zwaar meewegen;).
  @Zwolleuuuu: wie is die vd Veer waar je het over hebt?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.