UNICEF Wereldfestival Zwolle

Zwolle – De Argentijnse tango dansen, Mexicaanse tortilla’s bakken, swingen op heerlijke salsamuziek of meedoen aan een workshop Capoeira:  op zondagmiddag 14 juni kan het allemaal tijdens de eerste editie van het UNICEF Wereldfestival in Doepark de Nooterhof in Zwolle. 

 

Tijdens het UNICEF Wereldfestival maakt het publiek op speelse wijze kennis met verschillende culturen. Bezoekers kunnen genieten van muziek met salsaband Cinco XL en het Afrikaanse gospelkoor UP4S. Maar ook van prachtige dansen, zoals de Spaanse Flamenco en de Argentijnse Tango. Daarnaast zijn er tal van leuke workshops en activiteiten. Zo kan men Mexicaanse tortilla’s bakken, een eigen Mojito shaken, schilderen als een Hollandse Meester of even tot rust komen tijdens de yoga workshop. Het UNICEF Wereldfestival vindt plaats in Doepark de Nooterhof in Zwolle. Het festival start om 13.00 uur en is leuk voor jong en oud. Het totale programma is te vinden op www.unicef.nl/zwolle.

Kaartverkoop

Kaarten voor het Wereldfestival zijn te koop voor € 5,- p.p.. Kinderen van 4 tot en met 18 jaar betalen € 2,50 en voor kinderen onder de 4 jaar is het Wereldfestival gratis.  Meer informatie via www.unicef.nl/zwolle.

Artikel delen: