Talent Romano Luhukay kiest voor WVF

Zwolle – Met de 20- jarige Romano Luhukay heeft zaterdag eersteklasser WVF zijn tweede versterking voor het komende seizoen gepresenteerd. Luhukay is een talentvolle tweebenige speler, wie op verschillende posities in de aanval goed uit de voeten kan. De balvaardige en creatieve aanvaller komt over van vv Berkum, afgelopen seizoen was hij selectie speler en daarvoor actief in de jeugd bij Be Quick’28 en CSV’28.

 

romano_luhukay.jpg 

 

"Ik wil een nieuwe uitdaging en ik denk dat WVF de potentie heeft om in de top van de eerste klasse mee te draaien. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. WVF is een ambitieuze club waar ik verwacht me goed te kunnen ontwikkelen door te spelen op het hoogste niveau. Wie weet verrassen we komend seizoen met een mooie klassering", verteld Romano Luhukay. WVF heeft voor komend seizoen de posities op beide flanken goed bezet met de komst van Luhukay en eerder al Ricardo Kuijer.

"De keuze van Romano met WVF is voor ons een teken, dat wij als club op de goede weg zijn als het gaat om het begeleiden en het verder ontwikkelen van talentvolle spelers. We hebben helaas niet de (financiële) middelen om bijvoorbeeld spelers te halen en betalen, maar proberen het zoveel mogelijk met eigen jeugd en nieuwe talent op te lossen. Goed te zien dat WVF op een andere wijze goed in de picture staat , meldt de voorzitter TC Freddy Eikelboom.

 

"Met de komst van beide aanvallers zijn we er nog niet. Zowel in de achterste en in de middelste linie kunnen we nog extra versterking gebruiken, maar we hebben nog een aantal dagen de tijd, lacht een tevreden Eikelboom.

Artikel delen:
Reacties 20
  1. Nou ik las eerder verhalen hier van oa Dick dat er niet werdt betaald bij Wvf maar ga nu toch donkerbruine vermoedens te krijgen.
    Ook goed voor de eigen jeugd dus niet.En maar afzeiken op andere verenigingen.

  2. Waarom zou het om geld gaan, Zwollekerspel? Zou het ook zo kunnen zijn dat hij meer kans maakt op de hoofdmacht bij WVF dan bij Berkum? Oftewel: een sportieve afweging?

  3. En na deze 2 is ook lauwand suleiman van berkum door wvf aangetrokken. Spelers die al een toezegging/contract bij berkum hadden (en daar geld pakken) gaan nu voor niets bij wvf spelen?!…………Tring Tring Wakker worden!! Leve de eigen jeugd van wvf. De laatste jaren al bijna 10 spelers bij berkum (2)weggehaald.

  4. Ook voor deze geldt dat hij bijna geen speelminuten maakte in Berkum 1 en al geen enkele toegevoegde waarde had in het 2e van Berkum. Lekkere scouting bij WVF…. Kijken ze weleens bij een andere club? Mist berkum niks aan…

  5. Swollenaertje…als men een overeenkomst/contract bij Berkum heeft…dan neemt WVF ze toch niet over van Berkum???

  6. Eigen schuld van Berkum. De ene speler krijgt 800eu pm en ander een paar tientjes. Niet de trainer bepaald, maar een paar spelers hebben t daar voor t zeggen. Niet raar dat die jonkies dasr weg willen.

  7. ik wacht ook op Dick. die moet het maar uitleggen. of schrijft Dick al deze stukkies over WVF of heeft Dick een andere pseudonaam?

  8. Grappig, als Dick er is, is hij er te veel en te vaak en als Dick er niet is, is er een roep om Dick. Ik hoop dat Dick de gulden middenweg daartussen kan vinden.:)

Reageer