Wolters Recycling wederom WRZV kampioen

Zwolle – Afgelopen week kon ook voor Wolter Recycling de champagneflessen op tafel. In de laatste wedstrijd van dit seizoen stelde de koploper het kampioenschap veilig in het duel tegen rode lantaarndrager Woord & Daad.

Wolters Recycling was met de aanwezigheid van alle spelers op volle “oorlogssterkte” voor het kampioensduel met Woord en Daad. Zoals altijd werd begonnen in de sterkste opstelling met o.a. Peter Opdam, Andy van der Meyde en Tom Ijzerman. Na een aantal gemiste kans wist de titelfavoriet al snel uit te lopen naar een veilige marge met drie doelpunten. Dit was voor Wolters direct een reden om iedereen door te wisselen, waarbij zelf keeper Harm Wolters als voetballer regelmatig opdook bij Woord en Daad in het doelgebied. Het werd niet meer spannend en het doelpuntrijke duel eindigde in een 11-7 overwinning voor de kersvers kampioen van de hoofdklasse.

De Hoofdklasse A heeft met Wolters wederom een terechte kampioen, maar was het dit jaar spannend tot aan de laatste wedstrijd. Concurrent DTG wist op de voet te volgen en was afgelopen seizoen het enige team wie een overwinning wist te noteren tegen Wolters. In de late avond wedstrijd stond nog een leuk affiche op het programma tussen DTG en Bola-Lah! Dit duel eindigde in een 11-9 zege voor DTG. Verder wist Nico Brillen met 10-1 te winnen van Opgezwolle en was Diaspora met 9-5 te sterk voor Argos Bebemus. Met de laatste competitieronde op 8 juni is het seizoen in de hoofdklasse afgerond.

In de eerste klasse is 2Connext Zwolle nog volop in de strijdt voor de 2e periode samen met concurrenten als Present en Cycloon. Het team van Bé Rigter had een intensieve avond met twee wedstrijden. Nadat in een leuk en fris duel met 5-2 werd gewonnen van Asero, was later op de avond Bafana Bafana met 7-3 te sterk. Cycloon verloor verrassend met 5-8 van Au M’n Gurk en Present wist ook geen punten bij te schrijven. Komende maandag valt de beslissing in de laatste competitieronde.

In de twee klasse B is AVC aardig van slag. De gedoodverfde titelfavoriet verloor wederom en heeft de WRZV woensdag 10 juni as een echte finale te pakken met de wedstrijd AVC versus Le Gong. De winnaar mag zich kronen tot kampioen van deze klasse. Iron Art was deze keer met goed en slim spel te sterk voor de koploper. L&M Workwear wist wederom te winnen. Dit keer was Campingteam 3 het slachtoffer van de dadendrang van L&M en verloor met 2-11. All Stars wonnen met 4-1 van Univé Verzekeringen. Het team van Marco Dokter Ijsselhallen Zwolle wist weer te winnen met 6-3 op Ramenblinderen.nl en kan terugkijken op een goed seizoen.

De inhaalduels in de eerste klasse B werden gewonnen door Karba (met 7-4 een knappe overwinning op ZVV Pruts) en Torsades Trois Points (6-5 winst op Styrinth).

FC Hummel gunde Ittersum in haar laatste wedstrijd in de WRZV competitie geen punten. De subtopper won met 11-4. Krijtje FC boekte wederom een knappe overwinning door Panhuis met 7-2 te verslaan. Bordeaux Groen ontsnapte ternauwernood aan een gelijkspel door toch aan het langste eind te trekken met een 6-5 eindstand tegen Eco Groen. Vastgoed Dalfsen won met 7-4 van YBC. 

Komende maandag 8 juni en woensdag 10 juni staan de laatste wedstrijden geprogrammeerd en sluit de WRZV Zaalvoetbalcompetitie af op vrijdag 19 juni as. met het kampioenenbal om het algemene WRZV kampioenschap. Alle avonden zijn vrij toegankelijk!

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Jammer dat er niks geschreven is over het eigen doelpunt die Andy maakte. Was toch het hoogtepunt van de wedstrijd


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.