Fink naar Hedon Zwolle

Zwolle – Dinsdag 30 juni maakt Fink zijn terugkeer in Hedon.  Het was een grote wens van het poppodium om de briljante Singer / Songwriter nog een keer terug te halen naar Zwolle. Het optreden dat de geliefde artiest daar in 2012 gaf staat namelijk nog steeds te boek als één van de meest indrukwekkende shows ooit in Hedon. Dat Fink op het laatste moment een gaatje in zijn schema heeft weten te vinden is dan ook een cadeautje waar Hedon erg trots op is.

fink_tommynlance_2014_1.jpg 

Foto: Tommy N Lance

Als talentvolle DJ werd hij omarmd in de Technoscene om vervolgens te besluiten een drastische carrièreswitch te maken. Hij wisselde de draaitafels om voor een akoestische gitaar en met succes. Op een wijze zoals alleen Fink dat kan weet hij een groot publiek ogenschijnlijk moeiteloos om zijn vinger te winden. Succesvolle optredens op o.a. Lowlands, vele uitverkochte zalen en een mooie stapel spraakmakende albums zijn het bewijsstuk hiervan. Fink is echter zo’n artiest waar je op plaat intens van geniet, maar waar je live voor de volle 100% in gezogen wordt.

Ervaring leert dat Fink live in Zwolle een optreden oplevert waar nog lang over wordt nagesproken. Hedon adviseert dan ook om zo snel mogelijk een ticket te bemachtigen voordat het te laat is. De voorverkoop start aanstaande zaterdag om 11.00 uur via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato te Zwolle.

FINK

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Dinsdag 30 Juni
Open                          : 20:00 uur 

Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree                         : € 26,50

Kaarten voor dit optreden zijn vanaf zaterdag 6 juni om 11:00 uur verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl 

Artikel delen:
Reacties 4

Reacties zijn gesloten.