Jongetje vermist in Zwolle

Zwolle – Aan de Lindenhorststraat in de wijk Stadshagen te Zwolle wordt sinds donderdagmiddag 17.30 uur een 9-jarige jongetje vermist. Er werd een Burgernetactie gestart.

Signalement: Gezet postuur., blond haar. Zwarte trainings broek, kort van model, met een oranje rand. Hij rijdt op een blauw jongensfietsje. Hij is voor het laatst gezien bij een speeltuintje in de buurt. Shirt met surfboarden erop. Heeft u iets gezien, bel dan 0800 0011.

UPDATE: jongetje is in goede gezondheid aangetroffen.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Einde burgernetactie ivm vermissing jongetje Zwolle. Jongetje is aangetroffen in goede gezondheid. Bedankt voor uw medewerking.


  ⚠️ Meld

 2. Weinig cliché aan. 9 jaar en gezet is doorgaans niet heel gezond. Jeugdobesitas is een ernstig groeiend probleem.


  ⚠️ Meld

 3. Weten jullie de oorzaak waarom dit jongetje een gezet postuur heeft misschien moeten jullie minder oordelen. Het jongetje in kwestie kan wel ziek zijn ja waardoor hij gezet is.


  ⚠️ Meld

 4. MarcelD weet je wat niet gezond is? Vooroordelen hebben (Veel vervelende voorbeelden deze week bij dit medium) over mensen. In dit geval ging het om het terug zijn van een kind bij zijn ouders, dat is wat nu belangrijk is.


  ⚠️ Meld

 5. Ik vind het heel erg dat er vaak op Weblog Zwolle zó met het onderwerp aan de haal wordt gegaan. Het jongetje is terecht, laten wij daar blij om zijn, het had zo anders kunnen zijn……. Over zijn uiterlijk is alleen te zeggen dat hij op die manier eerder op zou vallen.

  Probeer het nu eens bij het onderwerp zelf te houden, is al serieus genoeg.

  Ouders van jongetje: deze onzin niet lezen hoor, is kwetsend!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.