Kennismaken met survivalrun in Zwolle

Zwolle – Wil jij ervaren wat survivalrun is? Of wil je deelnemen aan een echte wedstrijd? Dat kan op zaterdag 20 juni bij Survivalrun THOR Zwolle.

 

survivalrun.jpg 

 

Veel basisschoolleerlingen in Zwolle weten nog niet wat Survivalrun precies is, ondanks dat het een snel groeiende tak van sport is. Survivalrun is een veelzijdige vorm van buitensport, waarbij hardlopen gecombineerd wordt met het overwinnen van hindernissen. In 2009 zijn een paar enthousiaste sportievelingen begonnen met het bouwen van wat hindernissen in een klein bos in Zwolle. Inmiddels is de Zwolse Survivalvereniging Thor uitgegroeid tot een club met meer dan 200 volwassen- en jeugdleden, die onder professionele begeleiding trainen op een uitgebreide en veilige trainingslocatie. Zaterdag 20 juni is het zover: het survivalrun-event. In nauwe samenwerking met SportService Zwolle organiseert Survivalrunvereniging Thor Zwolle een evenement waar leerlingen van groep 5-8 kennis kunnen maken met de sport.

Er is een voor iedereen haalbaar, maar ook uitdagend parcours neergezet. Hierbij kun je ervaren hoe het is om te klimmen en te klauteren over de hindernissen in het bos. Meedoen kan in de categorie: ouder-kind run, koppel-run (tweetal) of team-run (viertal). Voorafgaand aan het evenement worden op woensdag 10 en 17 juni trainingen georganiseerd, om je goed voor te bereiden op de wedstrijd. 

Inschrijven voor de trainingen en het evenement kan tot 15 juni via www.stadskids.nl. Ga jij de uitdaging aan?

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Geweldige sport met een prachtig trainingsgebied in Zwolle!! Thor is een mooie club!! Zeker de moeite waard om te gaan kijken op 20 juni!!
    Moeder van een jeugdlid.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.