Deltion studenten verzorgen theatervoorstelling

Zwolle – Op 9, 10 en 11 juni verzorgen de eerstejaarsstudenten van de opleiding Artiest/Drama vanaf 20.30 uur een sprankelende voorstelling in Schouwburg Odeon. Casus Belli: The Roaring Twenties gaat over een mysterie in een danssalon in de jaren ’20 van de vorige eeuw en belooft een fysieke en muzikale voorstelling te worden voor jong en oud.

 

Het verhaal speelt zich af in eind jaren twintig van de vorige eeuw. In danssalon Decadentia is het elke avond feest. Op een avond is er rumoer in de tent; de drank is gestolen. De sfeer slaat om. Er worden twee detectives ingehuurd om het mysterie tot op de bodem uit te zoeken. Zit de maffia hier achter of is de beschonken lord de dader? De makers van de voorstelling zijn leraren Nelleke Simons, Iris Binnenmars en Coen ten Berge. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het 15 koppige salon- en dansorkest Decadentia. Verder is deze voorstelling tot stand gekomen in samenwerking met studenten van de opleidingen Grafisch, Fotografie, Evenementen en Podium en Audiovisuele techniek.

aarten voor de voorstellingen kosten €5 en kunnen gereserveerd worden via www.zwolsetheaters.nl. Naast digitaal zijn de kaarten ook verkrijgbaar aan de kassa van zowel Schouwburg Odeon als Theater De Spiegel.

Artikel delen: