Karwan Mehrabi van Be Quick’28 naar WVF

Zwolle – VV WVF heeft zich wederom weten te versterken. De club uit Westenholte heeft voor komend seizoen in de achterste linie versterking gekregen van verdediger en Zwollenaar Karwan Mehrabi. Mehrabi (29) was afgelopen seizoen actief bij promovendus Be Quick’28 en daarvoor in de jeugd actief bij sv HTC en vv Berkum.  Met Mehrabi (29 ) heeft WVF een gewenste en ervaren versterking voor de achterste linie.

karwan_wvf.jpg 

“Ik heb heel veel zin om er een fantastisch seizoen van te maken bij WVF. Het is een team in balans, waar ook sprake is van een goede mix tussen ervaring en jong talent. Ik ben ervan overtuigd, dat wij met deze kwaliteiten het komende seizoen kunnen verrassen, met wellicht wel een top 5 klassering. Met dit team waar ervaring en talent bij elkaar komen moet dit zeker gaan lukken. Daarnaast is WVF een fantastische club, met geweldige sfeer en staat WVF er in Zwolle goed op. Kortom, goede redenen om te gaan voor deze mooie club uit Westenholte” aldus een blije Mehrabi. Ook de Technische Commissie en staf is blij met de komst van Karwan Mehrabi.

“Met Karwan krijgen we er in de achterhoede naast ervaring veel power bij. Dit was ook nodig omdat Sybren Poppen was gestopt en hem te vervangen was natuurlijk niet makkelijk. Met de komst van Mehrabi hebben wij een goede opvolger in huis, wie altijd voorop gaat in de strijdt gaat”, verteld Freddy Eikelboom.

Is WVF nu klaar voor het nieuwe seizoen?

“Nee, we zijn nog niet klaar met de samenstelling van de eerste selectie en hopen komende dagen nog een paar goeie jongens te kunnen presenteren, besluit de voorzitter van de TC van WVF.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. En al die nieuwe jongens krijgen geen vergoeding en betalen gewoon contributie? Dick is de laatste dagen erg stil als het om zijn cluppie gaat. Misschien weet hij ondertussen ook beter?

 2. Selectiespeler bij WVF krijgen sowieso vergoeding voor materiaal en hoeven natuurlijk geen contributie te betalen. Ook zal er wellicht een reisvergoeding in zitten en een bonus systeem voor behaalde punten. Of ze daarnaast vast betaald krijgen is mij onbekend maar dat staat los van de kosten hierboven.

  Eigenlijk snap ik het gezeur niet. Het lijkt wel een soort afgunst al worden de spelers die WVF aantrekt omlaag gepraat. Dus dan zou je verwachten dat niet WVF’ers blij zouden moeten zijn.

 3. Eigenlijk snap ik het gezeur niet. Het lijkt wel een soort afgunst al worden de spelers die WVF aantrekt omlaag gepraat.

  Precies dat.

 4. Goede aanwinst voor WVF. Speelde om onbegrijpelijke redenen de laatste duels bij Be Quick niet, maar rest van het seizoen uitstekend gepresteerd. Kan een mooi fysiek centraal duo vormen met Hiro, hopen dat die weer snel fit is.

 5. Fantastische speler. Jammer dat Berkum dit niet eerder heeft gezien. Zij kunnen hem wel gebruiker. Speler met veel wilskracht en fantastische trap in de benen. Als het er om gaat staat hij zijn mannetje. Veel Succes Topper. We gaan elkaar nog zien bij Berkum.;);D

 6. Waarom moet WVF elke dag neerzetten dat ze een nieuwe spelers hebben? dat kan toch ook in 1x?
  @ Berkummer wat dacht je van de broertjes Horstman?

 7. Eerste Klasser. Dennis hebben ze ook laten gaan. Jeroen heeft dit seizoen bij Be Quick ook geen bal geraakt. En zal komend jaar waarschijnlijk ook niet gebeuren na het komen van Floris Blom. Gatenkaas van dit jaar was te zien bij Berkum.:);)

 8. Jawel de 2 broertjes in het centrum, Bequick heeft inmiddels ook een paar versterkingen, maar wachten alles rustig af. En niet bij elke speler een lap tekst, zit niemand op te wachten denk ik.

 9. Ik vind het eigenlijk wel leuk, al die WVF-berichtjes. Is voor de individuele speler leuk en WVF voert de spanning naar het uiteindelijke team zo op voor de goegemeente.

 10. Waarom al het cynisme -los van de postieve reacties -over die jongens van Berkum naar WVF? Is het nu zo moeilijk te bevatten dat er ook jongens zijn, wie (weer) voor het plezier willen voetballen en het geld bij Berkum ervoor laten? Dan siert deze jongens! Daarbij hoezo geen kwaliteiten? Willen jullie zeggen dat Berkum jongens uit de selectie betaald omdat ze niets tot weinig kunnen? Dan zou ik me als sponsor of lid nog eens achter de oren krabben, hoe de sponsorg en contributiegelden worden besteed in en bij Berkum. Gun die jongens het beste en een mooie toekomst waar ze ook heen gaan. Laat ze lekker voetballen waar ze willen voetballen. Het betalen van geld voor jonge jongens maakt alleen maar de boel kapot bij de kleinere clubs. Jammer!

Reageer