Jeugdsurvival Westenholte

Zwolle – Zaterdag werd voor de 26e maal de Jeugdsurvival in Westenholte georganiseerd. Tientallen vrijwilligers uit ‘het dorp Westenholte’ waren deze dag weer bereid gevonden om de jeugd van hun wijk te vermaken. Tijdens de spelen was het droog, en met een aangenaam zonnetje erbij waren de weersomstandiggheden perfect.

 jeugdsurvival-1.jpg

Achter het Anker op het terrein van de huidige ijsbaan werd in 1989, voor zo’n 40 kinderen, voor het eerst een survival/ zeskamp gehouden. De toenemende populariteit zorgde ervoor dat de ruimte achter de ijsbaan niet meer voldeed. De omgeving in en rond het Stinspark is dan ook al jaren de plek waar de Jeugdsurvival met tegenwoordig zo’n 11 droge- en natte onderdelen plaatsvindt. Er deden deze dag ongeveer 200 kinderen deel aan de uitdagingen, want dat waren het!

jeugdsurvival-27.jpg

jeugdsurvival-23.jpg 

jeugdsurvival-26.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

jeugdsurvival-2.jpg
 
jeugdsurvival-3.jpg
 
jeugdsurvival-4.jpg
 
jeugdsurvival-6.jpg 
 
jeugdsurvival-7.jpg
 
jeugdsurvival-8.jpg
 
jeugdsurvival-9.jpg
 
jeugdsurvival-10.jpg
 
jeugdsurvival-11.jpg
 
jeugdsurvival-12.jpg
 
jeugdsurvival-13.jpg
 
jeugdsurvival-14.jpg
 
jeugdsurvival-15.jpg
 
jeugdsurvival-16.jpg
 
jeugdsurvival-17.jpg 
 
jeugdsurvival-18.jpg
 
jeugdsurvival-20.jpg
 
jeugdsurvival-21.jpg
 
jeugdsurvival-22.jpg
 
jeugdsurvival-24.jpg
 
jeugdsurvival-25.jpg
 
jeugdsurvival-28.jpg 
 
jeugdsurvival-19.jpg 
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Hartstikke leuk om te zien kunnen bepaalde wijken een voorbeeld aannemen.Bij ons in Berkum zijn ze alleen maar druk met de auto te poetsen en vooral niks tegen een ander zeggen als je niet in een bepaalde kliek zit.

  2. Trots op onze wijk Westenholten die alle kinderen maar weer een onvergetelijk dag hebben bezorgd met inzet van alle ouders, vrijwillgers, organisatoren en alle sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Ga vooral zo door! Onze jongens hebben genoten.

Reageer