Jubileumeditie Zwolsch Horeca Voetbaltoernooi

Zwolle – Zondag werd op de velden van HTC op sportpark de Pelikaan aan de Brinkhoekweg voor de 15e keer het Zwols Horeca Voetbaltoernooi gehouden. Daarvoor hadden zich twintig Zwolse horecabedrijven teams opgegeven bestaande uit personeelsleden, (vaste)klanten, vrienden en familieleden van de uitbaters. Naast de familie en aanhang was er veel publiek bij de wedstrijden. 

horecavoetbal-20a.jpg

"Het moet een echte familiedag worden" aldus Roy Fernandez en Hans Langenkamp. Omdat het evenement dit jaar voor de 15e keer wordt gehouden werd een speciaal animatieteam ingezet om de jeugd bezig te houden. Er kwamen op deze zonnige editie bijna 300 mensen binnen de lijnen in actie. De animo voor deelname aan het toernooi is nog steeds zo groot dat er ook dit jaar weer werd gewerkt met een wachtlijst. Die is noodzakelijk, omdat op de velden van gastheer HTC op sportpark de Pelikaan slechts ruimte is voor een toernooi met maximaal 20 deelnemende teams.

horecavoetbal-17.jpg 

 horecavoetbal-25.jpg 

horecavoetbal-11.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

Dit jaar deden de volgende horeca bedrijven mee: Café Het Plein, de Hete Brij, eetcafé de Kleine, Het Proeflokaal, ’t Swolsch Café, de Vrolijkheid, de Belgische Keizer, ’t Kroegje, Bar Stout, Stapp’s Inn, café Spatjes, Het Vliegend Paard, de Twee Heeren, café Sam, Het Beugeltje, eetcafé Hawaii en restaurant de Peppermill. In vergelijking tot vorig jaar ontbraken drie horecabedrijven (de Joffer, café Bosch en Grand Café Public), dus konden de Librije, McDonalds en café de Pierik van de wachtlijst tot het toernooi worden toegelaten.
 
horecavoetbal-1.jpg
 
horecavoetbal-2.jpg
 
horecavoetbal-4.jpg
 
horecavoetbal-6.jpg
 
horecavoetbal-5.jpg
 
horecavoetbal-7.jpg
 
horecavoetbal-3.jpg 
 
horecavoetbal-8.jpg
 
horecavoetbal-9.jpg
 
horecavoetbal-10.jpg
 
horecavoetbal-12.jpg 
 
horecavoetbal-13.jpg
 
horecavoetbal-14.jpg
 
horecavoetbal-15.jpg
 
horecavoetbal-16.jpg
 
horecavoetbal-18.jpg
 
horecavoetbal-19.jpg
 
horecavoetbal-21.jpg
 
horecavoetbal-22.jpg
 
horecavoetbal-23.jpg 
 
horecavoetbal-24.jpg
 
horecavoetbal-26.jpg
 
horecavoetbal-27.jpg
 
horecavoetbal-28.jpg
 
horecavoetbal-29.jpg
 
horecavoetbal-30.jpg
 
horecavoetbal-31.jpg
 
horecavoetbal-32.jpg
 
horecavoetbal-34.jpg
 
horecavoetbal-35.jpg
 
horecavoetbal-36.jpg
 
horecavoetbal-37.jpg
 
horecavoetbal-33.jpg 
Artikel delen: