Gratis pannenkoeken op Dag van de Bouw

Zwolle – Ter gelegenheid van Dag van de Bouw 2015 bakken studenten van het Deltion College op zaterdag 13 juni aanstaande pannenkoeken voor het publiek. De feestelijke viering vindt op de Pannekoekendijk en Harm Smeengekade plaats waar de aannemer sinds maart dit jaar een omvangrijke reconstructie in opdracht van de gemeente Zwolle uitvoert.

 

De organisator, aannemer Roelofs, nodigt Zwollenaren uit tussen 11.00 en 13.00 uur, gratis een pannenkoek te komen eten en tot 16.00 uur activiteiten te bezoeken. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud om bezoekers te laten zien wat er allemaal achter de bouwhekken in het reconstructieproject gebeurt. Begin 2015 is aannemer Roelofs gestart met de uitvoering van het reconstructieproject Pannekoekendijk – Harm Smeengekade. Het doel van het project is om de bereikbaarheid van de binnenstad voor alle soorten verkeer te verbeteren. De werkzaamheden vorderen goed en volgens planning en zal naar verwachting medio augustus afgerond zijn. Samen met onder meer de gemeente Zwolle en het Deltion College maakt Roelofs tijdens de Dag van de Bouw 2015 van de gelegenheid gebruik om het project voor het publiek open te stellen.

Activiteiten

“Wij willen graag iets terug doen voor de omgeving waar wij als gast ons werk mogen verrichten. Omwonenden, familie, collega’s en overige geïnteresseerden zijn tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom. Met allerlei activiteiten voor jong en oud laten we graag aan iedereen zien wat wij achter de bouwhekken doen”, aldus Jan van Faassen, regiomanager van Roelofs.  Zo kan men tussen 11.00 uur en 13.00 uur op de Kamperpoortenbrug gratis een ‘Pannenkoek’ komen eten en kans maken op een dinercheque voor twee personen. Het informatiepunt aan de Harm Smeengekade 20  is op deze dag ook geopend en hier zijn diverse presentaties over het project te zien.

 

De dag van de Bouw

Op zaterdag 13 juni 2015 vindt de 10e editie van de Dag van de Bouw plaats. De Dag van de Bouw is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot en bekend publieksevenement in Nederland. Leden van Bouwend Nederland, bouw- en infrabedrijven, openen die dag hun bouwhekken voor het publiek. In meerdere regio’s verspreid over heel Nederland kan men komen kijken wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een bouwlocatie. Meer informatie staat op www.dagvandebouw.nl.  

Artikel delen: