Rondje Stadshagen tijdens Nieuwbouwdag

Zwolle – Een fietstocht langs de mooiste plekken van Stadshagen. Het is de ideale manier om een indruk te krijgen van deze jongste wijk van Zwolle. Op zaterdag 13 juni wordt tussen 11.00-13.00 uur een fietstocht uitgezet: Rondje Stadshagen. Omdat deze dag tevens nationale Nieuwbouwdag is, voert de fietstocht ook langs nieuwbouwprojecten in Stadshagen, zowel in aanbouw als nog in ontwikkeling.

Wethouder René De Heer rijdt mee en stapt als eerste op de fiets om 11.00 uur. De start van de circa 10 km lange fietsroute is bij het Wijkservicepunt, Belvédèrelaan 1 (bij het winkelcentrum Stadshagen). Er ligt een routebeschrijving met een kaart voor u klaar. Deelname is gratis.

Onderweg
Onderweg kan op verschillende plekken informatie verkregen worden over de nieuwbouw in Stadshagen en eventueel een hapje een drankje genuttigd worden. De route loopt door de verschillende buurten en het buitengebied, zo voert de route langs Stadshagen op haar mooist.

Fotowedstrijd
Rondje Stadshagen is geschikt voor het hele gezin. Er is ook een leuk wedstrijdelement, in de vorm van een fotowedstrijd. Voor de winnaars (kinderen en volwassenen) zijn er prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliersvereniging Stadshagen.

De bouwplaatsen zijn eventueel ook per auto te bereiken, ze zijn open tot 13.00 uur. De kaart met de locaties is te verkrijgen bij het startpunt.

Rondje Stadshagen is een initiatief van ontwikkelaars, bouwers, woningencorporaties en de gemeente Zwolle met medewerking van de winkeliersvereniging Stadshagen.

Artikel delen: