Rolstoelhockey competitiedag

Zwolle – Op zaterdag 20 juni organiseert de hockeyafdeling van ReVAS de Peperbus de rolstoelhockey competitiedag. Van 11.00 tot 17.00 uur strijden alle Nederlandse rolstoelhockeyteams in de sportzalen van On Campus om het eindklassement van de competitie. Om 10.20 uur opent wethouder De Heer de competitiedag. Deze competitiedag is mede mogelijk gemaakt door Rabobank IJsseldelta, Dirk Kuyt Foundation en wordt ondersteund door Topfit Fysiotherapie en SportService Zwolle.

 

rolstoelhockey.jpg 

 

De rolstoelhockeyers van ReVAS de Peperbus doen het goed in de competitie. Het tweede team van ReVAS de Peperbus verwacht tijdens deze laatste competitiedag te promoveren naar de vierde klasse. Vorig jaar promoveerde het eerste team van ReVAS de Peperbus van de derde klasse naar de tweede klasse, doelstelling voor dit jaar was handhaving in de tweede klasse. Maar met nog één competitiedag te gaan, staat het vlaggenschip van ReVAS bovenaan in de ranglijst en wordt het op 20 juni in Zwolle een extra groot feest.

 

Maak kennis met rolstoelhockey
De handbewogen hockeyers van ReVAS de Peperbus trainen elke dinsdagavond van 18.45-20.15 uur in de sportzaal van de Vogellanden. Wil je een keer vrijblijvend komen meetrainen? Stuur dan een e-mail naar Ramon Vliegenthart, ramon.vliegenthart@ziggo.nl of Jan Boers, ans.jan72@home.nl. Zelf geen sportrolstoel? Geen probleem, er zijn sportrolstoelen aanwezig. Rolstoelhockey is ook mogelijk voor hockeyers die vanwege bijvoorbeeld knie- of enkelblessure niet meer lopend kunnen hockeyen, maar nog wel graag de sport willen blijven beoefenen. ReVAS de Peperbus daagt deze spelers uit om het spel een keer vanuit de rolstoel te komen ervaren. 

Voor meer informatie over aangepast sporten, kun je contact opnemen met de afdeling aangepast sporten van SportService Zwolle, tel.: 038 – 423 66 86 of e-mail: l.boetes@sportservicezwolle.nl

Artikel delen:

Reageer