Jesse Betaze terug op WVF nest

Zwolle – Na twee jaar te hebben gespeeld op hoofdklasseniveau bij WHC keert Jesse Betaze terug bij de zaterdag eersteklasser WVF waar hij al eerder heeft gespeeld in het eerste elftal en nog altijd verbonden is als jeugdtrainer. De 22-jarige Betaze is opgegroeid in Zwolle. De afgelopen jaren heeft hij gespeeld bij WHC, WVF, Go Ahead Kampen en in de jeugd van Almere City.

“Ik had het gevoel dat het tijd was om terug te gaan naar WVF waar ik me altijd thuis heb gevoeld en tegelijkertijd zie ik bij WVF een nieuwe en mooie uitdaging, omdat ze bezig zijn te bouwen aan een leuk en goed team. Dit team kan komend seizoen echt verrassen in de eerste klasse. Bij WHC heb ik het natuurlijk ook naar mijn zin gehad, maar na het eerste contact met WVF en de gesprekken daaropvolgend, is het is weer tijd voor deze gezellige club uit Westenholte, verteld Jesse Betaze met een knipoog. Met middenvelder Betaze heeft WVF haar vierde versterking binnen één week gepresenteerd en krijgt de selectie een aardig nieuw gezicht.

“Ik ben heel erg blij dat Jesse terugkeert bij WVF. Hij was natuurlijk nooit uit beeld, omdat Jesse al een aantal jaren onze jeugdteams op een succesvolle wijze heeft getraind en gecoacht. Het contact was altijd warm. Na een goede tip dacht ik de kans van mislukken maar eens aan te gaan. Jesse had er net een testperiode opzitten bij SC Cambuur en stond open voor het gesprek. Voor WVF is hij een geweldige aanwinst en ik weet zeker dat we volgend seizoen in de eerste klasse ons mannetje kunnen staan met onze aanwinsten”, aldus Freddy Eikelboom voorzitter TC.

Saillant detail is dat Jesse Betaze namens WHC afgelopen seizoen in actie kwam tegen vv WVF in de hoofdklasse en nu volgend seizoen voor WVF uitkomt en de ploeg uit Wezep kan treffen in de nu al spannende eerste klasse zaterdag.

Artikel delen:
Reacties 5

Reacties zijn gesloten.