Werkzaamheden aan Menno van Coehoornsingel

Zwolle – Vanwege herstelwerkzaamheden aan de rijbaan is de Menno van Coehoornsingel van dinsdag 16 juni tot en met 19 juni aanstaande niet toegankelijk voor al het verkeer. Het betreft het gedeelte tussen de Diezerpoorterplas en het Spinhuisplein (Flevo gebouw). De omleidingsroute voor het verkeer loopt via de Burgemeester Drijbersingel. Verkeersborden ter plaatse geven de tijdelijke route aan.

 

De huidige klinkers op de Menno van Coehoornsingel, tussen de Diezerpoortenplas en het Spinhuisplein liggen dusdanig uit elkaar dat er sleuven dreigen te ontstaan. Tijdens de herstratingswerkzaamheden is het werkgebied afgesloten voor het verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Drijbersingel. Via deze omleidingsroute blijven de aanliggende panden bereikbaar, onder andere de parkeerlocatie Noordereiland.

Fietsers kunnen deze route ook nemen of via de Thorbeckegracht hun route vervolgen. Het trottoir blijft toegankelijk voor de voetgangers. Voetgangers met bestemming binnenstad – Diezerpoort en omgekeerd, kunnen via het trottoir aan overzijde van de weg hun route vervolgen.

Artikel delen:

Reageer