Jongeren gezocht voor ZomerOndernemer

Zwolle – ‘Start in de zomervakantie je eigen onderneming met begeleiding, verzekering en een startkapitaal!’. Dat is de zomerboodschap aan scholieren en studenten de regio Zwolle en omgeving. 

zomerondernemer_2.jpg 

Deelnemers krijgen vier tot zes weken de gelegenheid kennis te maken met het ondernemerschap. In de eerste week is er een driedaagse training. Daarna gaan ze zelf aan de slag. Regelmatig komen ze bij elkaar, bijvoorbeeld voor een workshop met spraakmakende ondernemers. Aan het eind presenteren de jonge ondernemers hun bedrijf op een feestelijke slotbijeenkomst. Deelname aan ZomerOndernemer is gratis, je hebt alleen wel een goed idee en een grote dosis enthousiasme nodig. Als deelnemer mag je overigens ‘gewoon’ op vakantie, als je maar minimaal vier weken aan het project deelneemt.

Interesse?

Scholieren en studenten van 15 tot 22 jaar kunnen zich aanmelden voor deelname via www.zomerondernemer.nl Na aanmelding volgt er een selectiegesprek.

Het project start op dinsdag 7 juli 2015 met een driedaagse training. Vervolgens is er elke donderdagmiddag een terugkombijeenkomst. Het project wordt op vrijdag 14 augustus feestelijk afgesloten tijdens een kick out. driedaagse training: 7, 8, 9 juli (verplicht aanwezig) terugkommiddagen: 16 juli, 23 juli, 30 juli en 6 augustus feestelijke kickout: vrijdag 14 augustus (verplicht aanwezig).

www.stichtingtne.nl 

Artikel delen: