Sander Bolt van Berkum naar eersteklasser WVF

Zwolle – Met de komst van Sander Bolt heeft vv WVF haar selectie wederom aangevuld met een goede versterking. De ervaren centrale verdediger kan op meerdere posities uit de voeten en hiermee is de selectie voor komend seizoen praktisch ingevuld.

 

sander_bolt.jpg 

 

Sander Bolt (29) is woonachtig in Zwolle heeft in de jeugd gespeeld voor vv Berkum en FC Zwolle. Daarna was hij op het hoogste niveau actief voor achtereenvolgens vv Berkum, WHC, Be Quick’28 en ESC uit Elburg. Freddy Eikelboom, voorzitter van de TC WVF is bijzonder verheugd met de nieuwe aanwinst. “Met Sander krijgen wij extra senioriteit, kracht en leiderschap in de achterste linie. Hij is een ervaren speler, wie goed kan coachen en zeker de “klappen van de zweep” kent, daarnaast is hij ook op het middenveld inzetbaar mocht dit gevraagd worden”. Bolt heeft al een aantal gerenommeerde clubs op zijn CV staan en gaat komend seizoen voor WVF uit Westenholte de blauw witte kleuren verdedigen.

“WVF lijkt me een warme en ambitieuze vereniging, waar ik weer het plezier in voetbal terug wil krijgen. Het lijkt me een mooie uitdaging om in de eerste klasse D veel derby’s te kunnen spelen en zo hoog mogelijk te eindigen. Ik denk dat we een mooi team krijgen, waarmee we veel punten kunnen gaan pakken” verteld Bolt.

 

“Daarnaast zou het super mooi zijn om dit jaar een prijs in de vorm van een periode te pakken. Verder denk ik dat we een goede en stabiele ploeg gaan krijgen, met veel ervaring en creatieve inbreng van de jonge talenten. We zullen er staan komend seizoen en voor iedere tegenstander een lastig te nemen horde worden. Ik heb enorm veel zin in om aan het nieuwe seizoen te beginnen en te laten zien wat we waard zijn. Bovenal hoop ik op een gezellig seizoen waarin we als team naar elkaar kunnen toe groeien met goede resultaten”, vult de kersverse WVF aanwinst aan.

 

Met de komst van de ervaren verdediger heeft de club uit Westenholte zich behoorlijk weten te versterken naast de eerdere aanwinsten als Jesse Betaze, Karwan Mehrabi, Romano Luhukay en Ricardo Kuijer. 

 

“Of we nu klaar zijn?. Laat ik zo zeggen, we heel erg ver zijn in de samenstelling van de nieuwe selectie. Wellicht dat we nog een verrassing uit de “hoge hoed” kunnen toveren, alleen is de tijd denk ik te kort om hierin te slagen. Maar zeg, nooit nooit!, besluit de tevreden voorzitter van de technische commissie.

Artikel delen:
Reacties 34
 1. Nou, wie begint er? Mocht er betaald worden, dan hebben ze wel een behoorlijke zak geld gekregen om al die nieuwe spelers te betalen.


  ⚠️ Meld

 2. Wat zijn jullie toch een stelletje zeurkousen.
  Overal en op elk bericht wat aan te merken.

  Wat hebben jullie voor een positieve bijdrage aan de maatschappij geleverd ??

  Als spelers naar een andere club gaan is dat niet alleen voor geld. Deze spelers gaan weg omdat ze het bij Berkum niet meer naar de zin hebben.
  En NIET voor een zak met geld.


  ⚠️ Meld

 3. Hahah negatieve reacties komen van 2 kanten
  1. Berkum.. omdat ze boos zijn dat er spelers toch op het laatste moment weggaan.
  2. Bequick ( familie Oosterhof) die tekort aan spelers komen
  of tekort aan individuele kwaliteiten!

  tot aankomend seizoen internetgangstertjessssssss haha:D


  ⚠️ Meld

 4. Kijk naar de feiten: al die jongens die weggaan hebben bij Berkum nauwelijks minuten in het eerste gemaakt. Reden: ze komen kwaliteit tekort. Omdat ze in een eerste elftal willen spelen gaan ze naar WVF. Begrijpelijk vanuit hen geredeneerd en WVF hopelijk veel succes ermee.


  ⚠️ Meld

 5. @joppuh “zo de waard is………”. Denk zeker niet dat ze betalen bij WVF, want dan breekt daar denk ik de “pleuris” uit. Misschien doe je de spelers en vereniging echt te kort met dit soort “kort door de bocht” reacties. Het belooft in ieder geval een mooie competitie te worden met hopelijk veel publiek op de banken op een mooie vrijdagavond. Gezellig! Moge de beste winnen.


  ⚠️ Meld

 6. Nou wvf betaald zeker wel, als er 1 een brood voetballer is, is dat sander bolt. En vorig jaar die kardag, die kwam van alcides, en nu naar whc toe.


  ⚠️ Meld

 7. @Berkummer denk nou niet dat andere verenigingen moeten betalen voor spelers omdat Berkum dat schijnbaar wel doet. Wellicht is dit Berkum gebonden om spelers te krijgen. Bij zowel Be Quick, WVF, SVI en andere teams wordt niet betaald. Begrijp dat moeilijk is te geloven dat een “broodvoetballer” dan toch ergens anders wel wil voetballen voor veters, schoenen en de eeuwige glorie. Als Berkum nu eens zou stoppen met betalen zag de wereld er wellicht alweer heel anders uit, gezien de komst van Bacuna (??15000 netto + auto) etc….etc…. Dan blijven de talenten van Berkum misschien ook wel. Hoe verzin je het toch met dit soort bedragen. Zotten!


  ⚠️ Meld

 8. Bolt is een prima versterking voor WVF. Vorig jaar een minder seizoen gehad bij Berkum, maar vergeet niet dat hij daar wel gewoon goed speelde als hij in de basis stond. Niet voor niks dat ze volgens mij alles wonnen met hem als basisspeler. Coach koos op een gegeven moment voor een andere invulling met als gevolg dat promotie uit zicht raakte. Ook een kwaliteit zullen we maar zeggen.
  Bij ons WHC vond ik hem in elk geval altijd een prima kracht. Meer als verdedigende middenvelder die de linies bij elkaar houdt, dan als verdediger, trouwens. We gaan um begroeten op de Mulderssingel.
  8)


  ⚠️ Meld

 9. @Eersteklasser de voetbalwereld is heel klein en wat twee mensen weten, weet zo’n beetje de hele “wereld”……


  ⚠️ Meld

 10. Ben bang dat Dick dik in de schulden zit. Sprookjes natuurlijk dat WVF niet betaald. ze dan het alleen op een andere manier dan Berkum. spelers krijgen geld in vorm van bonnen, korting op een training kamp, kleding, geen contributie en ze kunnen voor weinig “met de lippe an de pomp”. Maar goed bij Berkum heeft het ook wat jaren geduurd voordat ze toegaven te betalen (overigens ook op verschillende manieren in het verleden). Ben benieuwd naar de derby’s en hoop op veel toeschouwers, volle kantines en gezonde rivaliteit……Amen!


  ⚠️ Meld

 11. 😉 swollenaertje…is deze topper ook al gepresenteerd?

  Jesse Betaze terug op oude en vertrouwde WVF nest

  Na twee jaren te hebben gespeeld op hoofdklasse niveau bij WHC keert Jesse Betaze terug bij de zaterdag eersteklasser WVF waar hij al eerder heeft gespeeld in het eerste elftal en nog altijd verbonden is als jeugdtrainer.

  De 22-jarige Betaze is opgegroeid in Zwolle. De afgelopen jaren heeft hij gespeeld bij WHC,
  WVF, Go Ahead Kampen en in de jeugd van Almere City.
  ⤽Ik had het gevoel dat het tijd was om terug te gaan naar WVF waar ik me altijd thuis heb gevoeld en tegelijkertijd zie ik bij WVF een nieuwe en mooie uitdaging, omdat ze bezig zijn te bouwen aan een leuk en goed team. Dit team kan komend seizoen echt verrassen in de eerste klasse. Bij WHC heb ik het natuurlijk ook naar mijn zin gehad, maar na het eerste contact met WVF en de gesprekken daaropvolgend, is het is weer tijd voor deze gezellige club uit Westenholte, verteld Jesse Betaze met een knipoog.
  Met middenvelder Betaze heeft WVF haar vierde versterking binnen één week gepresenteerd en krijgt de selectie een aardig nieuw gezicht.
  “Ik ben heel erg blij dat Jesse terugkeert bij WVF. Hij was natuurlijk nooit uit beeld, omdat Jesse al een aantal jaren onze jeugdteams op een succesvolle wijze heeft getraind en gecoacht. Het contact was altijd warm. Na een goede tip dacht ik de kans van mislukken maar eens aan te gaan. Jesse had er net een testperiode opzitten bij SC Cambuur en stond open voor het gesprek. Voor WVF is hij een geweldige aanwinst en ik weet zeker dat we volgend seizoen in de eerste klasse ons mannetje kunnen staan met onze aanwinsten”, aldus Freddy Eikelboom voorzitter TC.
  Saillant detail is dat Jesse Betaze namens WHC afgelopen seizoen in actie kwam tegen vv WVF in de hoofdklasse en nu volgend seizoen voor WVF uitkomt en de ploeg uit Wezep kan treffen in de nu al spannende eerste klasse zaterdag.  ⚠️ Meld

 12. Ook Karwan Mehrabi naar vv WVF!

  vv WVF heeft zich wederom weten te versterken. De club uit Westenholte heeft voor komend seizoen in de achterste linie versterking gekregen van verdediger en Zwollenaar Karwan Mehrabi. Mehrabi (29) was afgelopen seizoen actief bij promovendus Be Quick??28′.

  Talent Romano Luhukay kiest voor WVF

  Met de 20- jarige Romano Luhukay heeft zaterdag eersteklasser WVF haar tweede versterking voor het komende seizoen gepresenteerd. Luhukay is een talentvolle tweebenige speler.

  WVF presenteert aanvaller Ricardo Kuijer als eerste aanwinst

  Zaterdag eersteklasser WVF heeft in Ricardo Kuijer de eerste aanwinst voor het komende seizoen gepresenteerd. De snelle vleugelspits komt over van vv Berkum. De 21-jarige Kuijer is geboren en getogen in Zwolle. De afgelopen jaren heeft hij gespeeld bij vv ??  ⚠️ Meld

 13. Kan iemand mij vertellen wat er zo erg is als het blijkt dat WVF spelers betaald? Of heeft Berkum hier alleenrecht op?

  Daarnaast kun je er van uit gaan dat ze geen geld hoeven te betalen voor contributie, schoenen/kleding, consumpties, benzine, trainingskamp, teamuitje. Dat is vaste prik bij de grotere clubs uit Zwolle. Je ziet het zelfs in beperkte mate terug bij tweede teams.


  ⚠️ Meld

 14. Klopt Robot, WVF 2 loopt er zelf mee te koop dat ze zwaar gesponsord worden, vervoer geregeld krijgen en snoepreisjes kunnen maken.


  ⚠️ Meld

 15. Ben maar eens op zoek gegaan naar betalen bij Berkum. Hoe zit dat in elkaar? Mijn nieuwsgierigheid werd namelijk aangewakkert. Heb onderstaande gevonden op de site:
  http://www.vvberkum.nl/vvberkum2012/index.php/nl/stichting-promotie-berkum-spb

  Blijkbaar hebben ze bij de vvB een constructie bedacht waarbij er sponsoren zijn die alleen maar willen doneren aan selectievoetbal. Vast zullen er ook sponsoren zijn die zowel deze stichting als de vereniging ondersteunen. Zolang ze de inkomsten in de stichting gebruiken om alle kosten van het 1e te dekken, zal er geen lid van vvB bang hoeven zijn dat zijn/haar contributie bij de selectie belandt. Door de vele sponsoren lopen ze ook minder risico dan BQ in het verleden. Dit is in ieder geval mijn persoonlijke interpretatie van het stuk. Mocht een insider een ander verhaal hebben, hoor ik het graag.

  Je kan twisten over het sportieve karakter. Heb je die spelers echt nodig? Moet je de jeugd niet meer de kans geven? Haal je op deze manier wel resultaat? Daar moeten ze wellicht over nadenken. Krijg je een vergoeding en kom je daarom naar een club, dan maakt het resultaat je ook minder uit. Waarom kunnen clubs als Urk met vooral Urkers in de selectie zo hoog voetballen bijvoorbeeld? Blijkbaar zijn dat echte teams. Ook is het leuk om te zien dat WVF op eigen kracht de hoofdklasse gehaald heeft. En volgend jaar vast ook weer goed zal presteren in de 1e klasse.
  Kortom, volgend jaar gaan we het wel zien. Wordt het de door sommige (jaloerse(?)) reageerders overbetaalde club uit het tuindorp of een andere club die kampioen gaat worden in de hele leuke 1e klasse.
  Laten we het gewoon afwachten en elk beleid in zijn waarde laten, ook al kan het je goedkeuring niet verdragen…….


  ⚠️ Meld

 16. Ze hebben de contributie omhoog gegooid, en daar van worden ze betaald, en hun hand ophouden voor subsudie kleedkamers, en die mooie hal.


  ⚠️ Meld

 17. @Wvf er, sorry maar je klinkt niet als een Wvf er. Waarom dan wel voordoen als een?

  Daarnaast zou het wel raar/dom zijn om subsidie te laten liggen als je daar kans op maakt.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.