Derde editie Fashion Forward in Hedon

Zwolle – Na twee succesvolle voorgaande edities organiseert Landstede Mooi & Mode op woensdag 1 juli aanstaande opnieuw Fashion Forward, het extreem hippe mode-event door mbo-studenten in samenwerking met Buro Ruis en Hedon. Het event had vorig jaar nog een strakke, digitale uitstraling; dit jaar is het thema denim en wordt de show een stukje ruiger,  met twee live acts die de modellen op de catwalk in de grote zaal van Hedon begeleiden. De kaartverkoop start deze woensdag. 

Wie het event wil bezoeken krijgt een heuse dresscode mee: denimblue, in aansluiting op het thema van dit jaar. De mbo-studenten van Landstede Mooi & Mode nemen je dit jaar mee op een zinderende reis door de ruige wereld van denim. Stoere jeans outfits, sprankelende make-up, originele kapsels en zelfs brillen die de studenten hebben ontworpen. Ook de denim tassencollectie, die is gemaakt in samenwerking met het Leger des Heils en de originele reismantels die eerder dit jaar werden geshowd in de Fundatie, spelen een rol in deze spannende show.

Harsstraat
De mooi en mode studenten krijgen de komende weken nog catwalk training en op de opleiding schoonheidsspecialist aan het Rechterland in Zwolle is een serieuze hars-straat waar de gladste benen van Zwolle worden gemaakt. Ook de Kappers opleiding is betrokken en verzorgt kapsels met een hoog rock gehalte. Volgens de studenten wordt Fashion Forward, net als voorgaande jaren, een multimediaal evenement van formaat met de beats van Heart Space (www.soundcloud.com/heartspace) en de opzwepende blues rock van Good Meat (https://www.facebook.com/pages/Good-Meat/145473848832533?fref=nf).
De bezoekers worden opgeroepen hun mooiste denim outfit aan te trekken voor een fashion show met een ‘ruig steampunk randje’. 

In de lift 
Alle Mooi & Mode opleidingen werken mee aan Fashion Forward, variërend van Schoonheidsverzorging, Haarverzorging tot Fashion & Styling. Opvallend is de groeiende belangstelling voor Fashion & Styling. Deze mbo-opleidingen bij Landstede zitten behoorlijk in de lift. “Voor het volgende schooljaar hebben we, zoals het nu lijkt, maar liefst 40% meer nieuwe aanmeldingen!”, aldus docent Erwin Langenbach

Kaartverkoop
Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de kantine van het Landstede gebouw aan het Rechterland 1, tussen 12:15 en 12:45 uur. Een staplek kost €7,- een zitplek €8,-,  Kaarten zijn ook aan de deur en online (via www.hedon-zwolle.nl) verkrijgbaar en kosten dan €10 (alleen staplekken).

Datum: woensdag 1 juli
Locatie: Poppodium Hedon, grote zaal
Open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Artikel delen: