Ook Suleiman van Berkum naar WVF

Zwolle – Met de komst van de linkerverdediger Lauwand Suleiman heeft de technische commissie van WVF de hoofdselectie voor 2015-2016 rond. De 24-jarige Suleiman komt ook over van vv Berkum. Daarvoor voetbalde hij twee jaar bij FC Duhok, een club uit de premier league van Irak. Voor zijn buitenlandse avontuur speelde de snelle vleugelspeler in de jeugd bij SC Genemuiden en later nog bij Zwolsche Boys en CSV’28.

 

Suleiman vertelt: “Voordat ik bij vv Berkum kwam spelen heb ik 2 jaar gevoetbald in het midden- oosten en ben toen teruggekomen naar Zwolle, om mijn studie af te ronden. Ik heb afgelopen seizoen met plezier gevoetbald bij Berkum, maar ben toe aan een nieuwe uitdaging. Sportpark De Weidesteen ligt op een steenworp afstand van waar ik woon en ik zie WVF als een gezellige dorpsclub, met altijd een goede sfeer. Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen met de mooie derby’s. Ik verwacht met WVF mee te kunnen draaien in de top vijf”.

Naast de nieuwe gezichten sluiten vanuit de A jeugd de talenten Mehmet-Can Cobanoglu en Jari Bezembinder aan in de voorlopige eerste selectie van WVF, daarnaast wordt vanuit het tweede elftal de ervaren en makkelijk scorende spits Niels Goedegebuur overgeheveld naar de hoofdmacht. 

 

“We hebben de voorlopige selectie nu rond en zijn klaar voor het nieuwe seizoen. De selectie heeft naast de nodige ervaring, met de komst van de nieuwe jongens veel creativiteit en snelheid gekregen. Nu is het aan de trainers en jongens zelf ervoor te zorgen dat er een goed team komt te staan dat met leuk en aanvallend voetbal mee kan strijden in het linker rijtje van de eerste klasse. Wie weet weten we te verrassen!”, aldus de voorzitter van de Technische Commissie Freddy Eikelboom 

 

WVF degradeerde afgelopen seizoen uit de hoofdklasse en speelt na de zomer in de sterke en streekgebonden zaterdag eerste klasse D. Het elftal staat ook komend seizoen onder leiding van trainer Freddy Smit en assistent- trainer Roy Dusink. 

Artikel delen:
Reacties 40
 1. Als berkumer.. Vind ik het jammer
  Bovendien hele goeie speler snel,sterk,handig alleen…. TringTring! Die komt zeker niet gratis.  ⚠️ Meld

 2. Starte als basis speler sindsdien hele jaar uitgelegen i.v.m gescheurde enkel banden… Het verbaast me de keuze naar.. Wvf!
  Misschien een zakjegeld ?  ⚠️ Meld

 3. Ik ga hem gewoon nog een keer herhalen in een hoop op een antwoord:

  Kan iemand mij vertellen wat er zo erg is als het blijkt dat WVF spelers betaald? Of heeft Berkum hier alleenrecht op?

  Daarnaast kun je er van uit gaan dat ze geen geld hoeven te betalen voor contributie, schoenen/kleding, consumpties, benzine, trainingskamp, teamuitje. Dat is vaste prik bij de grotere clubs uit Zwolle. Je ziet het zelfs in beperkte mate terug bij tweede teams.

  @Abel, snap dat het halen van spelers tegenstrijdig is met het focussen op de jeugd maar denk oprecht dat de toekomst bij WVF in de jeugd voetbalt. Jeugd is enorm gegroeid over de jaren maar de jeugd moet wel tijd krijgen om door te stromen.

  4 x A-team
  5 x B-team
  7 x C-team
  7 x D-team
  12 x E-team
  6 x F-team


  ⚠️ Meld

 4. Zonder geld dit soort spelers halen, dat zegt meer iets over WVF, dan over alle afgunstige reacties op weblog van zo te zien slecht verliezers.


  ⚠️ Meld

 5. ook sander bolt gaat naar wvf waar zijn nu die schreeuwers over eigen jeugd , deze jongens komen niet voor niets ballen en maar zeggen we betalen niets en maar ronselen, eigen jeugd gaat lopen dit wordt berkum 2 uit westenholte ,
  bij berkum betalen we in ieder geval wel en komen daar rond voor uit


  ⚠️ Meld

 6. Als die jongens uit Berkum niets kunnen, bankzitters en afdankertjes zijn @berkummers? Waar maken jullie je dan zo druk om? Wees blij! Dan kun je het geld wat je deze “kneuzen” betaalde in de zak houden…wees blij dan en hou op te zeuren. Misschien breken die jongens nu wel door bij WVF. Dat is toch mooi? Bah….afgunst en jaloerse mensen zijn echt erg. Ik hoop dat Be Quick en WVF met alle afdankertjes en eigen jongens die betaalde Berkummers een drukkertje weten te geven. Ik kijk er naar uit!


  ⚠️ Meld

 7. Afgunst? Ik lees voor dat een paar supporters van de drie eerste-klasseclubs elkaar verbaal de maat nemen (om het netjes te zeggen ;)). Mannenpraat.
  Het geschuif met voetballers gebeurt elk jaar om allerlei redenen. Prima toch.
  Ik verheug me op de 6 stadsderby’s volgend jaar en de commentaren hier op WLZ van de mannen die “verstand hebben van voetbal” en precies weten wat bestuur en trainers van de andere clubs fout doen. Die rivaliteit is onderdeel van het voetbalritueel:)


  ⚠️ Meld

 8. @Dick
  maar Dick we (jullie) betalen toch niet , ,helaas heb ik uit heel betrouwbare bron toch gehoord dat er bij jullie wat te halen is en ook gerammeld wordt met de geldbuidel wel sneu voor de jongens die afgelopen seizoen zich hebben ingezet voor een paar punten en nu aan de kant worden geschoven


  ⚠️ Meld

 9. Ik heb uit heel betrouwbare bron gehoord dat het niveau hier in de reacties hard daalt.

  Waarom zou je als niet WVF’er je druk maken over of WVF betaald of niet… Laat ze dat lekker zelf bepalen. Jullie doen net of het iets speciaals is in de wereld van amateurvoetbal, dat is het niet. En waarom zou Berkum wel spelers mogen betalen? Omdat ze uiteindelijk publiekelijk toegegeven hebben dat ze betalen?


  ⚠️ Meld

 10. WVF komt er openlijk voor uit en gaat er prat op dat ze geen voetballers betalen. Indien dat wel zo is, wat ik niet denk, maakt ze voor altijd ongeloofwaardig.


  ⚠️ Meld

 11. @eurootje wat ik gelezen heb wordt er bij WVF niemand aan de kant geschoven, maar zijn er tov vorig seizoen 7 spelers gestopt of vertrokken. Met de instroom van eigen talent hadden ze nog geen volwaardige selecties, omdat er ook nog een aantal jongens vanwege gezondheid niet bij zijn en de vraag is of ze komend seizoen gaan aansluiten. En bij WVF is los van schoenen, contributievrij spelen en premies bij punten voor de teampot niets te halen. Althans toen ik er laatst geweest ben omdat mijn dochter moest voetballen stond er nog geen benzinepomp, oud ijzerhandel, autohandel of pinautomaat 😀


  ⚠️ Meld

 12. Wee Vee éf ons glorieieie WeeVeeéF,
  WVF victorie…..
  WeeVeeéFFF ons bloed!

  tatadatatataaaa

  Wee Vee éf ons glorieieie WeeVeeéF,
  WVF victorie…..
  WeeVeeéFFF ons bloed!

  Zo ongeveer Joop 😉


  ⚠️ Meld

 13. @eersteklas, jij (en andere berkquickers) getuigt nou niet bepaald zelf van grote klasse… Het is tot nu toe alleen maar speculeren, vingertje wijzen en afgeven.

  Waarom zou Dick hier serieus op ingaan op dit kinderachtige gedrag.


  ⚠️ Meld

 14. Het is tot nu toe alleen maar speculeren, vingertje wijzen en afgeven.

  Omdat juist Dick hier nog wel s een handje van heeft kan ik me wel voorstellen dat mensen zo reageren en zeker als hij zich op dit topic omdat het over wvf gaat oorverdovend stil houdt.


  ⚠️ Meld

 15. Het houdt je wel bezig, Joppuh.:) Persoonlijk vind ik dat iedere club zelf moet weten hoe ze het regelen, mits het binnen de normen van de KNVB blijft. En het is goed gebruik onder supporters om elkaar de maat te nemen en de eigen omhoog te halen door een andere club naar beneden te trappen. Echt serieus nemen kan ik dat niet.


  ⚠️ Meld

 16. En als de vrijwilligers het geen enkel probleem vinden dat ze nog geen consumptiebon krijgen…terwijl een paar over het paard getilde jochies (waarom meisjes eigenlijk niet) 3/4 modaal(?) binnen tikken?


  ⚠️ Meld

 17. In de aftrap van de voorbereiding op het nieuwe seizoen incasseert VSCO??61 in de eerste wedstrijd van het eigen Berend Elzerman Toernooi een 5-1 nederlaag tegen WVF. Een ietwat geflatteerde uitslag misschien, maar zeker gezien het gehele beeld van de wedstrijd niet onverdiend. WVF wist het doel beter te vinden en was met name in de tweede helft scherp in de afronding.

  Door deze uitslag speelt VSCO??61 zaterdag om 14.00 uur om de derde plaats tegen de verliezer van de wedstrijd WHC – Be Quick??28, die vanavond om 19.15 uur op sportpark De Heughte gespeeld wordt. WVF speelt dan om 16.30 uur de finale tegen de winnaar van die wedstrijd.


  ⚠️ Meld

 18. Mooi voorprogramma, met dezelfde hoofdrolspelers
  Zaterdag 16:30 uur; Finale Berend Elzemantoernooi

  WVF-Be Quick (die met 2-0 van WHC, ook competitiegenoot, won)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.